Italia. Româncă, bătută și amenințată de iubitul italian de 84 de ani: „Nu mai este la fel”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tentativă de jaf la o tarabă de piadine, martorul alertează poliția. Hoțul a fost arestat după ce a atacat polițiștii
Tentativă de jaf la o tarabă de piadine, martorul alertează poliția. Hoțul a fost arestat după ce a atacat polițiștii

O româncă a fost bătută crunt de iubitul ei italian după o scenă de gelozie, în Lazio, Italia.

Un pensionar, în vârstă de 84 de ani, are acum o brățară electronică care îl verifică clipă de clipă, Care îi urmărește fiecare mișcare și o raportează carabinierilor din Atina, provincia Frosinone din Italia. Bărbatul a fost pus în arest la domiciliu după o ceartă violentă cu iubita lui româncă, în vârstă de 64 de ani, căreia i-a rupt septul nazal amenințând-o cu un cuțit. La originea acestui scandal au existat motive de gelozie.

„Nu mai este la fel”, s-a justificat el în fața carabinierilor în timp ce femeia era internată la spitalul Cassino cu un prognostic de 25 de zile. Bărbatul, văduv, a stat mai mulți ani în Elveția și s-a întors în Ciociaria unde și-a cunoscut noua iubită de origine română. S-a mutat cu ea la Colle Melfa, în casa tatălui său.

 

Motive de gelozie

 

O relație senină, echilibrată, dar trecerea anilor a început să știrbească relația. Mai presus de toate, ea nu a mai putut să-i satisfacă cererile și acesta a fost motivul ultimelor neînțelegeri. La acestea s-au adăugat motive de gelozie care au degenerat curând. Până când mânia bătrânului a explodat. Acum el este pus în arest la domiciliu, la casa fiicei sale, cu interdicția de a se apropia de româncă.

Femeia spune că nu se aștepta la o reacție atât de violentă de la partenerul ei după ce l-a îngrijit și iubit atâția ani cu mare grijă.

 

„Sunt atât de periculos?”

 

Dar Atina, un orășel din Valcomino, este unul mic și judecătorul a considerat de cuviință să-l țină pe pensionar în arest la domiciliu folosind o brățară electronică. Nu s-a aplicat niciodată această măsură până acum în Lazio unui bărbat de 80 de ani.

„Era un cuplu extrem de liniștit”, spune primarul din Atina, Adolfo Valente. „Îi vedeam rar și duceau o viață foarte discretă. După moartea soției sale, și-a format o nouă familie cu partenera sa mult mai tânără. Și poate tocmai acesta a fost motivul disputei”.

Cearta dintre cei doi a izbucnit spre seară atunci când românca a început să țipe și să ceară ajutor. Așa că a fugit în stradă sângerând. Vecinii i-au alertat imediat pe carabinierii companiei Cassino care l-au blocat pe pensionar. Și în timp ce o ambulanță de la 118 o ducea pe femeie la spital, bărbatul în vârstă a fost dus la cazarmă.

Acum va trebui să răspundă pentru rele tratamente și răni grave. Între timp, judecătorul de instrucție, după validarea arestării, a dispus aplicarea brățării, în ciuda celor 84 de ani. Și în timp ce militarii i-au aplicat dispozitivul electronic, bătrânul a izbucnit în lacrimi întrebându-se: „Sunt atât de periculos?”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel