Doi români, morți într-un accident cumplit în Italia: Microbuzul cu care se întorceau din Franța, strivit de o cisternă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi morți într-o coliziune între o dubă și o cisternă pe A4 spre Milano. Victimele sunt doi români, alte două persoane rănite fiind transportate la spitalul Maggiore din Novara.

Accident mortal în această dimineață - marți, 5 aprilie - în jurul orei locale 5.45 pe autostrada A4 Torino-Milano, în direcția capitalei Lombardiei. În apropiere de ieșirea din Vicolungo, în provincia Novara, la kilometrul 78, o furgonetă albă cu patru persoane la bord a intrat în coliziune cu un vehicul greu de marfă, o cisternă.

Două persoane, în vârstă de 41 și 38 de ani, de naționalitate română, au murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident pentru care echipele de salvare au emis un cod galben. Duba s-a ciocnit cu cisterna din motive care nu au fost încă stabilite, iar doi dintre cei patru ocupanți au murit.

Doi dintre cei patru ocupanți au fost uciși. Victimele sunt doi cetățeni români, în vârstă de 41 și 38 de ani, care se aflau pe locurile din dreapta și din spate ale șoferului. Șoferul s-a aflat printre răniți.

Doi români, morți într-un accident cumplit în Italia

 

Duba cu numere de înmatriculare românești fusese închiriată de o firmă din zona Livorno. S-a raportat că duba se întorcea din Franța, unde cei patru ocupanți terminaseră o lucrare. Se îndreptau spre sediul central al companiei din Verona. Erau toți români, de profesie zugravi-constructori. Cisterna în care s-au ciocnit transporta vin din Spania.

Serviciile de urgență 118 au fost chemate imediat, dar cei doi bărbați nu au putut fi ajutați. Cei doi bărbați răniți au fost transportați de serviciile de urgență 118 la Spitalul Maggiore din Novara. Poliția rutieră și pompierii din Novara Est au ajuns la fața locului cu două vehicule și un camion cu macara pentru a îndepărta vehiculele implicate.

Autostrada a fost închisă mai bine de trei ore în direcția Milano, provocând mari neplăceri în trafic. În acest timp, mașinile au fost nevoite să iasă de pe autostradă la ieșirea Biandrate-Vicolungo sau au fost deviate pe A26. Pe de altă parte, traficul pe autostradă spre Torino a fost reluat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel