Italia. Româncă, bătută fără milă și alergată cu cuțitul pe stradă de iubitul albanez

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă stabilită în Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a fost bătută fără milă de iubitul său albanez. 

Un cetățean albanez în vârstă de 40 de ani a fost arestat de polițiștii din Bari după ce a bătut-o crunt pe concubina sa, o femeie de cetățenie română, chiar în preajma Sărbătorilor, relatează portalul lagazzettadelmezzogiorno.it. După ce a lăsat-o leșinată, bărbatul a ieșit din casă. Atunci când și-a revenit, femeia a sunat la serviciul de urgență pentru a solicita îngrijiri medicale.

Când a văzut că a îndrăznit să ceară asistență medicală, albanezul și-a ieșit din minți și a amenințat-o cu un cuțit că o omoară. Românca a reușit să găsească forța de a fugi în stradă, chiar dacă iubitul său pornise pe urmele ei. La ieșirea din clădire, cei doi s-au întâlnit cu medicii de pe Ambulanță și cu o patrulă de poliție. Femeia fost transportată apoi la spital, iar concubinul acesteia a fost arestat.

Cetățeanul albanez Shpetim Shehi, cu numeroase antecedente penale la activ, avea interdicția de a părăsi orașul și era obligat să se prezinte zilnic la secția de poliție pentru a semnala prezența sa în localitate. În urma gestului său violent, albanezul a fost arestat imediat și închis la penitenciarul din Bari.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel