Italia. Româncă bătută cu bestialitate la locul de muncă. Atacatorii - nepoții unui mafiot italian, pedeapsă scandaloasă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Nepoții unui celebru mafiot italia au atacat, anul trecut, o barmaniță româncă dintr-un local din Italia. Cei doi băieți de 18 ani și-au aflat recent pedeapsa.

Alessio şi Vincenzo di Falco, doi frați gemeni în vârstă de 18 ani şi nepoţi ai unui mafiot celebru au primit închisoare cu suspendare, după ce, în luna august  au bătut o barmaniţă româncă într-un local din San Cipriano d'Aversa, Italia.

Cei doi tineri au fost clienți în local în seara respectivă şi au consumat mai multe beri, însă nu intenționau să și achite nota de plată. Când tinerii s-au îndepărtat, tânăra barmaniță româncă ce îi servise le-a solicitat acestora să achite nota. 

Numai că „tupeul“ femeii de a le cere să plătească pentru ce au consumat i-a enervat, astfel că tinerii i-au aplicat o corecție femeii, ca să știe cu cine a avut de-a face. După ce au bătut-o crunt, au ameninţat-o cu moartea. Femeia a ajuns de urgență la spital cu răni în jurul feței și hemitorax, potrivit campanianotizie.com.

Cei doi băieți gemeni, Alessio şi Vincenzo di Falco, sunt nepoții lui Enzo De Falco , șeful clanului Casalesi, un nume de familie greu în mediile Camorra. Bunicul lor a sfârșit ucis într-o ambuscadă în 1991, în timp ce era un adevărat război între facțiunile conduse de De Falco și Schiavone-Bidognetti pentru succesiunea după moartea șefului Antonio Bardellino.

Deşi procurorii au solicitat câte 3 ani și 9 luni de închisoare pentru cei doi atacatori, pe care îi consideră pericole publice, magistraţii au dat o decizie blândă în acest caz: Alessio a luat doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare, iar Vincenzo a luat un an şi nouă luni de închisoare tot cu suspendare.

(notă: imaginea are rol pur ilustrativ)

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel