Italia. Româncă, atacată și bătută până la sânge, într-o parcare, de un tunisian

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Româncă, atacată și bătută până la sânge, într-o parcare, de un tunisian
Italia. Româncă, atacată și bătută până la sânge, într-o parcare, de un tunisian

Un atac violent a avut loc, în zona Eden din Arezzo, miercuri după-amiază, victima fiind o femeie de origine română. Un martor, care a văzut atacul, a sunat la poliție, iar, la fața locului, a ajuns imediat un echipaj. Martorul a povestit că a văzut cum un bărbat a aruncat o femeie la pământ, trăgând-o pe asfalt.

Atacatorul, un tunisian de 25 de ani, a fost ulterior arestat. Ambii sunt rezidenți în Arezzo. Ancheta a fost condusă de agenții poliției municipale, conduși de Aldo Poponcini. O patrulă a forțelor de ordine a ajuns în parcarea Eden unde au văzut un bărbat și o femeie.

Agenții au identificat victima, o româncă, în timp ce bărbatul le-a spus că nu are acte, refuzând să ofere datele personale. Atunci a mai intervenit încă o patrulă, deoarece tânărul nu a vrut să colaboreze cu polițiștii. În momentul în care a fost obligat să urce pe mașina de poliție, ca să fie dus la secție, bărbatul a devenit violent și i-a atacat pe ofițeri, scrie arezzonotizie.it. 

Chiar și la secția de poliție, în timp ce aștepta să fie fotografiat, bărbatul i-a amenințat pe ofițeri și agenți. Agresorul a fost arestat, fiind acuza de violență și opunere rezistenței față de un polițist. Bărbatul, identificat ulterior ca fiind un tunisian de douăzeci și cinci de ani, a fost plasat în arest la domiciliu. Din primele informații ale polițiștilor, agresiunea ar fi avut loc într-un context de vânzare de droguri, cel mai probabil din cauza unor datorii.  Românca care a fost agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza rănilor suferite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel