Italia. Un român, care și-a agresat fosta iubită, arestat. Va răspunde acum pentru violență domestică și maltratare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român de 25 de ani a fost arestat după ce a maltratat-o pe mama sa și a încălcat interdicția de a se apropia de aceasta
Italia. Un român de 25 de ani a fost arestat după ce a maltratat-o pe mama sa și a încălcat interdicția de a se apropia de aceasta

Carabinierii stației Pantelleria au arestat un bărbat, de 50 de ani, de origine română, cu reședința în Italia, cunoscut cu antecedente penale, fiind acuzat de acte de violență domestică și maltratare. 

Românul este acuzat de maltratarea fostei partenere, căreia i-a provocat vătămări corporale grave. Speriată și obosită de umilințele și violențele la care a fost supusă ani de zile, femeia a depus o plângere la poliție, reclamându-l pe fostul partener. Cu toate că femeia pusese capăt relației de câteva luni, agresorul a continuat să o urmărească și persecute, amenințând-o. Temându-se pentru propria siguranță, victima și și-a schimbat obiceiurile, inclusiv programul de lucru.

După cel de-al 11 episod violent, în care a fost lovită  cu palmele și pumnii, femeia a găsit curajul să cheme carabinierii care au pornit imediat pe urmele bărbatului. Având în vedere gravitatea situației și repetarea episoadelor de maltratare și violență,  la încheierea anchetei și a formalităților, românul de 50 de ani a fost arestat scrie itacanotizie.it. 

Între timp, victima a  primit îngrijirii medicale la camera de urgență locală, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranian și facial  și vânătăi. Ieri a avut loc audierea de validare a arestului, iar Autoritatea Judiciară i-a interzis bărbatul să se mai apropie de victimă, de casa ei și de locurile frecvent vizitate de persoana vătămată. Românul este acuzat de persecuție, maltratare și  vătămare corporală gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel