Italia. ROMÂNCA al cărei copil a murit SUFOCAT povestește DRAMA cutremurătoare: „Nu cred că pot să trăiesc fără el”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Românca, în vârstă de 38 de ani, al cărei fiu de doar 11 ani a murit sufocat în maşina blocată în trafic, la Roma, a povestit clipele cumplite prin care trece.

Ioana a vorbit cu reporterii de la Il Messagero despre dimineaţa de joi, când se ducea spre spital cu Antonio.

„Mergeam la o întâlnire cu alergologul, am ajuns de cinci ori la Urgenţe la Bambino Gesu cu băiatul, ultima oară pe 2 aprilie, când a făcut o criză respiratorie, atunci i-au dat cortizon, l-au stabilizat şi l-au trimis acasă. Aveam de făcut analize complexe, nici nu ştim ce a avut", spune românca, potrivit observator.tv.

Citește și Italia. Un copil român A MURIT într-o mașină blocată în trafic. Mama A ASISTAT la toată scena: "Ajutor, nu mai respiră!"

Ioana a privit neputincioasă cum băieţelul ei de doar 11 ani, Antonio, a murit din cauza unei crize de astm, pe o stradă aglomerată din Roma. Antonio împreună cu mama lui şi o mătuşă mergeau la un control la spitalul Bambin Gesu, într-un Nissan, dar autoturismul a rămas blocat în traficul infernal din capitala italiană, pe via Cristoforo Columbo, în jurul orei 8, pe 11 aprilie.

Băiatul a făcut un şoc anafilactic şi nu a mai putut fi salvat.

„Mai am acasă un băiat, mai mare, nu ştiu cum o să îi pot spune că fratele lui mai mic a murit. Antonio e acum un înger, mă veghează de sus, dar nu cred că pot să trăiesc fără el. Copiii mei au fost lumina mea!”, a mai adăugat românca.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel