Italia. Un copil român A MURIT într-o mașină blocată în trafic. Mama A ASISTAT la toată scena: "Ajutor, nu mai respiră!"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

O româncă, mama unui băiat în vârstă de 11 ani a asitat neputincioasă la moartea copilului ei. Băiatul, bolnav de astm, trebuia să ajungă la un control. Pe o stradă aglomerată din Roman, copilul a făcut o criză astm și a murit. 

O mamă a privit neputincioasă cum copilul ei moare fără să îl poată ajuta. Cei doi, împreună cu o mătușă mergeau la un control la spitalul Bambin Gesu pentru că băiețelul era bolnav de astm. 

Din păcate, cei trei au rămas blocați în autoturism pe o stradă foarte aglomerată din Roma. La un moment dat, copilului i s-a făcut rău, a făcut o criză de astm. Disperată, mama a coborât din mașină și a început să țipe după ajutor: "Ajutor, nu mai respiră!"

Mătuşa copilului a sunat la salvare, iar doi poliţişti pe motocicletă s-au dus în întâmpinarea ambulanţei, încercând să îi facă loc printre mașini.

Chiar dacă ambulanța a ajuns în câteva minute, a fost prea târziu pentru Antonia. Copilul de 11 ani a murit în ciuda eforturilor medicilor care l-au resuscitat timp de 50 de minute. 

Românca în vârstă de 38 de ani este stabilită de mai mulţi ani în Italia şi căsătorită acolo, potrivit latinaoggi.eu. 

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel