Italia. Româncă, agresată de soțul nervos, de față cu cei doi copii minori. Bărbatul a înhățat un cuțit și s-a tăiat pe mâini

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Româncă împușcată în cap de iubitul italian
Româncă împușcată în cap de iubitul italian

Un român în vârstă de 45 de ani a fost denunțat polițiștilor pentru maltratarea membrilor familiei. Centrul de operațiuni a trimis, ieri,  un echipaj la n apartament din Sampierdarena unde a izbucnit o dispută violentă între doi soți, care a degenerat într-un scandal, după ce bărbatul a înhățat de pa masă un cuțit. 

Polițiștii care au ajuns la adresa menționată l-au identificat reținut pe atacator, chiar în momentul în care încerca să scape. După ce l-au reținut și urcat în mașina de serviciu, forțele de ordine au intrat în apartament, unde au găsit-o pe soție și pe cei doi copii minori, în stare de șoc.

Femeia le-a spus polițiștilor că  a fost abuzată, ani la rând, de soțul care a început să consume alcool și să devină violent. Cu toate acestea, ea nu l-a raportat niciodată la poliție, fiindu-i frică de repercusiuni asupra ei și asupra fiicelor. După ultimul atac violent, femeia și-a făcut curaj și a apelat la o asociație pentru victimele violenței în familie, cerând ajutor psihologic și juridic, dar și sprijin pentru a întrerupe coabitarea cu partenerul violent, scrie ligurianotizie.it.

Ieri, după ce l-a informat pe partener de intențiile sale, acesta a reacționat agresiv,  amenințând-o și rănindu-se cu un cuțit de bucătărie. Văzându-l pe bărbatul rănit și ținând cont de episoadele anterioare, femeia cu cele două fiice s-a refugiat în altă cameră și a sunat la secția de poliție, cerând ajutor. Între timp, bărbatul a continuat să o amenințe și să o insulte. După intervenția polițiștilor, cele trei femei au fost duse la o unitate protejată, în timp ce bărbatul a fost arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel