Italia. Român traficant de droguri, săltat de carabinieri. Depozit de substanțe interzise descoperit în casa suspectului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
FOTO ILUSTRATIV
FOTO ILUSTRATIV

Carabinierii secției Campagnano din Roma, în timpul unor acțiuni care au vizat reducerea infracțiunilor de trafic de droguri, au arestat un român de 42 de ani, cu antecedente penale.

Militarii l-au observat pe bărbat în timp ce dădea un pachet unui cumpărător, care s-a dovedit ulterior că conținea o doză de cocaină.

În urma anchetei, carabinierii au extins controalele și la locuința suspectului român. Aici, în timpul percheziției, au fost găsite alte 28 de doze din aceeași substanță de 11 grame, 31 de doze de hașiș, de 121 grame. Oamenii legii au mai găsit, în casa românului, și suma de 2.155 de euro în bancnote, probabil încasări din activitatea ilicită.

Suspectul român a fost judecat printr-un proces rapid, iar magistrații i-au impus măsura asiguratorie a obligației de prezentare la poliție, scrie  terzobinario.it.

Un alt român a fost găsit, săptămâna trecută, pe o stradă din Veglie (Lecce), bătut și cu fața umflată. Bărbatul a fost dus la spital.

Italia. Român, găsit zăcând pe o stradă, cu fața umflată și plin de răni. Bărbatul, dus în stare gravă la spital

 

Un român a fost găsit pe o stradă din Veglie (Lecce), bătut și cu fața umflată. Bărbatul a fost dus la spital. Este un mister despre ceea ce s-a întâmplat, săptămâna trecută, unui român de 37 de ani, rezident în Veglie, acum internat la Fazzi din Lecce, găsit pe stradă cu diverse răni la nivelul feței și a capului.

Bărbatul a fost observat de un trecător, care  i-a alertat imediat pe salvatorii. Bărbatul de 37 de ani zăcea pe asfalt, lângă bicicleta sa. Acesta a fost transportat cu cod roşu la spitalul din Lecce.

Carabinierii au demarat o anchetă pentru a face lumină asupra incidentului. Oamenii legii presupun că românul a fost bătut și apoi lăsat pe stradă. Anchetatorii au exclus ipoteza că românul ar fi fost victima unui accident rutier, provocat de un șofer care a fugit de la locul faptei, scrie corrieresalentino.it.

Acum, anchetatorii examinează cu atenție imaginile surprinse de camerele de securitate din zonă, precum și caută martori, care îi vor putea ajuta în anchetă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel