Italia. Român, săltat de carabinieri, când cobora dintr-un tren. Bărbatul a fost dus la închisoare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Român, săltat de carabinieri, când cobora dintr-un tren. Bărbatul a fost dus la închisoare
Italia. Român, săltat de carabinieri, când cobora dintr-un tren. Bărbatul a fost dus la închisoare

Agenții poliției feroviare Sampierdarena au arestat, ieri dimineață, un cetățean român în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Savona, pe numele căruia exista un mandat de arestare, emis în aprilie de Parchetul din Florența.

Bărbatul român, în vârstă de 31 de ani,  care are la activ mai multe antecedente penale, va trebui să execute 11 luni de închisoare, care reprezintă un cumul de 2 pedepse pentru infracțiuni contra bunurilor. 

Agenții poliției feroviare Sampierdarena l-au arestat, ieri dimineață, în pasajul subteran al stației. Imediat ce bărbatul a coborât dintr-un tren, agenții de poliție i-au verificat identitatea în baza de date a poliției, unde au descoperit că pe numele românului fusese emis un mandat de arestare, scrie lavocedigenova.it. După anchetă poliției, tânărul de 31 de ani a fost dus la închisoarea Marassi.

Recent, au alt român, aflat sub influența alcoolului, bărbatul a distrus tot ce i-a ieșit în cale și a fost arestat pe loc. Românul, care era stabilit în Verona, a ajuns după gratii, după ce a tulburat grav liniștea publică. Bărbatul a spart mai multe magazine, a lovit un șofer de TIR pentru că a refuzat să-i dea bani. De asemenea, s-a deplasat și la birourile unei ferme din zonă, însă, pentru că nu a fost angajat, a dat năvală și a lovit mai mulți angajați. Cu greu, românul a fost potolit de carabinieri. L-au reținut pe loc și s-a constatat că bărbatul consumase alcool în exces, relatează veronanews.net. Cel care l-a dat pe mâna polițiștilor este șoferul pe care l-a hărțuit, l-a agresat și i-a blocat accesul pe drumurile publice, menționează sursa citată. Românul are cazierul plin de infracțiuni. Este acuzat de comiterea mai multor jafuri și tâlhării. Riscă să stea după gratii cel puțin cinci ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel