Italia. Copil român, răpit în plină stradă de 4 bărbați care l-au băgat într-o dubă. David are doar 5 ani

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

David, un băiețel român în vârstă de 5 ani, a fost răpit în plină stradă de mai mulți bărbați într-o dubă neagră. Întreaga poveste a fost făcută publică chiar de mama sa la un post televiziune din Italia. Polițiștii îl bănuiesc chiar pe tatăl copilului.

Presa din Italia scrie despre cazul lui David, un băiețel de numai 5 ani, răpit în plină stradă de patru bărbați. 

"Patru bărbați într-o dubă neagră. Trei dintre ei coboară, în timp ce al patrulea rămâne la volan. Doi dintre ei au atacat o tânără de 25 de ani, în timp ce al treilea i-a răpit fiul de 5 ani, cu care mergea la școală în fiecare dimineață. S-au urcat din nou în dubă și au plecat în viteză, în sunetul țipetelor disperate ale mamei", scriu jurnaliștii italieni de la Tv7.

Totul s-a întâmplat în Padova, în cartierul San Lazzaro, marți dimineață, la ora 8.30.

Alexandra, născută în Republica Moldova și venită în Italia în urmă cu doi ani împreună cu băiețelul ei, David, a ieșit din casa ei din Via Salandra. Își ducea băiețelul la grădinița pe care o frecventează în Mortise. Nici măcar nu a avut timp să ajungă pe Via Giolitti, care duce din San Lazzaro spre oraș, când patru bărbați au atacat-o și i-au răpit fiul. Țipetele ei au atras atenția vărului ei Gheorge, care locuiește cu ea, iar acesta alături de un vecin au salvat-o din mâinile agresorilor.

Băiețelul a fost cel mai probabil răpit de tatăl său

 

Potrivit jurnaliștilor italieni, răpirea lui David în plină zi, în mijlocul străzii, a fost cel mai probabil săvârșită de tatăl său.

Povestea lor de familie este una tumultoasă: David s-a născut în 2016, în România, din relația dintre Alexandra și partenerul ei, Bogdan, care s-a destrămat curând. După ce s-au despărțit, femeia s-a întors la părinții ei din Moldova și a refuzat să accepte încercările fostului ei partener de a se împăca. Acesta i-a dat însă de urmă și a mers după ea în Rep. Moldova. Bogdan i-a câștigat încrederea, dar, de îndată ce a rămas singur cu fiul său, a fugit și l-a luat cu el. La vremea respectivă, a fost nevoie de opt luni pentru a-l găsi la București: în timpul intervenției poliției, tatăl a amenințat că se aruncă de pe acoperișul casei sale cu fiul său în brațe.

Copilul s-a întors teafăr în brațele mamei sale, iar judecătorii bucureșteni au decis să emită un ordin de protecție.

Mama și fiul au decis apoi să se mute în Italia, alături de bunica maternă, iar de atunci viața lor pare să fi revenit la normal: părinții au purtat discuții doar prin intermediul avocaților lor respectivi din România, iar în septembrie 2021 un judecător din București i-a acordat Alexandrei custodia exclusivă, interzicându-i tatălui orice fel de apropiere.

La nici o lună distanță, Bogdan și-a pus însă planul diabolic în aplicare. Totul s-a întâmplat în câteva clipe, iar Alexandra, după ce a raportat răpirea carabinierilor din Via Rismondo, a și lansat un apel pe rețelele de socializare, o cerere disperată de ajutor care în câteva ore a ajuns la mii de distribuiri.

Ulterior, femeia a mers la redacția TV7 pentru a povesti ce i se întâmplă.

Investigațiile carabinierilor au început imediat, iar în acest moment rezultatul este încă strict confidențial. Cu toate acestea, se pare că s-a confirmat faptul că tatăl copilului a fost cel care a organizat răpirea, împreună cu alți trei bărbați necunoscuți.

Românca a făcut publică o fotografie cu David și tatăl său.

david-copil-roman-5-ani-rapit-in-italia-alaturi-de-tatal-sau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel