Urmărește dezbaterea live

Italia. Român reperat într-un zbor din România, arestat la Pisa: Acuzat de exploatare a prostituției și falsificare de bani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Controalele Poliției de Frontieră Aeriană au dus la identificarea a două persoane căutate. Stupefiante și exploatare a prostituției: două arestări pe aeroportul "Galilei" din Pisa.

Poliția de Frontieră de la aeroportul 'Galilei' din Pisa, în timpul controalelor obișnuite ale persoanelor care intră în țară, a identificat și arestat doi pasageri condamnați de autoritățile judiciare la închisoare și beneficiari ai unui ordin de închisoare.

Român reperat într-un zbor din România, arestat la Pisa

 

Primul pasager, un bărbat albanez în vârstă de 50 de ani, a fost reperat în zborul din Irlanda și arestat deoarece fusese condamnat la un an și șase luni de închisoare de către autoritatea judiciară din Catanzaro. Bărbatul, care făcuse deja obiectul unor percheziții internaționale în trecut, a fost condamnat pentru infracțiuni de trafic de droguri.

Cel de-al doilea pasager, un român în vârstă de 50 de ani, a fost reperat într-un zbor din România și arestat din ordinul autorității judiciare din Brescia, deoarece a fost găsit responsabil de exploatare a prostituției. Având condamnări anterioare similare și cheltuind bancnote false, acesta a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare și la o amendă de 5000 de euro.

Ambii bărbați, după ce au fost identificați și au fost supuși unei identificări cu fotografie, au fost internați în închisoarea din Pisa.

 

Vezi mai departe

Italia. Armă deținută ilegal, găsită în interiorul bagajului unui român pe aeroportul din Catania

 

Polițiștii din aeroportul din Catania, Sicilia, au găsit în bagajul unui român un pistol pe care încerca să îl transporte ilegal. Arma a fost confiscată, iar românul a înfruntat consecințele.

Numeroase controale au fost efectuate de poliția de stat în timpul sărbătorilor de Paște, unele dintre ele chiar la aeroportul din Catania, unde au fost găsite arme în bagajele a doi pasageri.

În timp ce echipajul de polițiști efectuau controalele de securitate pentru a avea acces în sala de plecări, un tânăr a fost găsit în posesia unui cuțit cu lama de aproximativ 20 cm. Poliția a confiscat cuțitul și l-a acuzat pe tânăr de comiterea infracțiunii de port de arme sau de obiecte ofensatoare.

Vezi mai departe AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel