Italia. Român, rănit de un conațional pe o stradă din Torino

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Român, rănit de un conațional pe o stradă din Torino
Italia. Român, rănit de un conațional pe o stradă din Torino

Agenții de poliție din Torino au arestat un cetățean român, în vârstă de 61 de ani, acuzat de  rănire, amenințare și opunerea rezistenței față de un oficial public.

Conform celor reconstruite de polițiști, vineri, în jurul orei 16.00, un bărbat, înarmat cu un cuțit, a ofensat mai multe persoane, care se aflau în stația Borgo Dora. Ulterior, a rănit un conațional, aplicându-i o lovitură de cuțit. Victima a fost transportată la spital în cod galben. Medici au precizata că pacientul rănit va avea nevoie de 7 zile de tratament, scrie torinotoday.it. Agenții de poliție, care au ajuns la fața locului, trecând prin via Andreis, au observat un bărbat care avea brațele ridicate. La vederea polițiștilor, bărbatul de 61 de ani a început să agite cuțitul spre polițiștii, însă agenții au reușit să-l dezarmeze.

Reamintim că, sâmbătă, un alt român, în vârstă de 41 de ani, a fost acuzat de tentativă de furt calificat, opunerea rezistenței față de un polițist, rănirea și amenințarea unui funcționar public. Evenimentele au avut loc, sâmbătă seara, în via Cadorna din Genova.  Polițiștii au fost informați că agresorul a intrat în bar cu o sticlă de vin în mână și a început să deranjeze clienții, hărțuindu-i. Mulți dintre cei prezenți nu l-au băgat în seamă, în timp ce unii au reacționat la provocare și l-au lovit în față. Deși ofițerii de poliție au încercat să vorbească cu bărbatul pentru a-l calma, acesta a devenit agresiv. De asemenea, bărbatul de 41 de ani a încercat să smulgă pistolul unui polițist, ca apoi să tragă în cei prezenți, scrie ligurianotizie.it.

Condus la secția de poliție, bărbatul a continuat să înjure pe toată lumea. La percheziții, asupra sa au fost găsite documente de identitate care nu erau ale sale, fiind declarate pierdute încă în iulie anul trecut de către deținătorul legitim. Magistratul de serviciu a dispus ca românul să fie trimis la închisoarea Marassi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel