Italia. Badantă româncă, găsită moartă în casă: „Avea răni și urme de sânge”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O badantă româncă a fost găsită moartă, ieri dimineață, în apartamentul ei din zona La Sentinella din Casamicciola Terme, provincia Napoli, regiunea Campania, Italia.

Anchetatorii susțin că avea răni și erau urme de sânge în apropierea corpului neînsuflețit.  Descoperirea macabră a fost făcută de soțul ei care se întorsese din Napoli.

Conform primelor informații, femeia se afla acasă pe podea fără viață și prezenta urme de sânge lângă corp și mici tăieturi, nu foarte evidente, dar totuși suspecte. Moartea datează probabil cu câteva ore mai devreme de descoperire.

Din acest motiv, Poliția, care a început imediat ancheta, nu exclude în prezent nicio ipoteză.

Poliția rutieră din Casamicciola Terme, îndrumată de comandantul Giovanni Mattera, a intervenit pentru a-i oferi sprijin bărbatului care, după descoperirea cadavrului, a ieșit în stradă pentru a cere ajutor, neputând să ceară intervenția prin telefonul 112.

Rănile mici și sângele ar părea compatibile cu o posibilă încercare de sinucidere, chiar dacă va trebui să fie medicii legiști și medicii examinatori pentru a stabili ce s-a întâmplat. 

 

„I-a plăcut să asculte muzică melancolică”

 

Se pare că româncă a păstrat de ceva timp o viață foarte rezervată și i-a plăcut să asculte muzică cu un ritm melancolic și greu chiar și cu un volum ridicat, atât de mult încât a transmis același sentiment de singurătate către cei care munceau și locuiau constant lângă casa româncei: „O muzică care a făcut melancolie și tristețe”, spun câțiva martori pe locul tragediei.

Vecinii nu au văzut-o pe româncă, dar au auzit muzica venind din casa în care femeia a fost găsită moartă. Conform informațiilor inițiale, românca locuia în acea casă de câțiva ani alături de soțul ei care s-a mutat frecvent pe continent. După intervenția Brigăzii și sosirea imediată a Poliției de Stat, au ajuns și la fața locului două 118 ambulanțe și mai târziu, când medicul ambulanței a declarat suspiciunea că nu ar putea fi vorba despre o moarte naturală.

Pe lângă poliție, la fața locului au intervenit și lucrătorii medicali trimiși de 118 care nu au putut să nu decât să constate decesul femeii și Poliția Științifică. Examinările și investigațiile sunt în desfășurare pentru a clarifica ce s-a întâmplat și pentru a stabili exact care au fost cauzele care au dus la această moarte dramatică.

A fost solicitată o autopsie pentru a clarifica cauzele reale ale decesului. Cadavrul va fi transferat la secțiunea de anatomopatologie a II-lea Policlinico di Napoli și numai în următoarele câteva ore va fi clarificat misterul morții româncei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel