Maşină de poliţie, strivită de un copac. Un polițist, care era în automobil, la un pas de a fi rănit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Maşină de poliţie, strivită de un copac. Un polițist, care era în automobil, la un pas de a fi rănit Sursa - observatorulph.ro
Maşină de poliţie, strivită de un copac. Un polițist, care era în automobil, la un pas de a fi rănit Sursa - observatorulph.ro

Un copac putred a căzut în această după-amiază peste o mașină de poliție pe Strada Erou Mateescu Gheorghe din Ploiești. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Potrivit martorilor, polițiștii efectuau verificări în zonă, în momentul în care copacul a căzut peste autospeciala de poliție. ”Am trecut prin zona și copacul era putrezit la interior. În mașină era un polițist pe scaunul din față, dar nu a pățit nimic. SGU a venit în 20 minute și a rezolvat problema”, susține cititorul care ne-a trimis imaginile, elatează observatorulph.ro.

Informația a fost confirmată și de către reprezentanții IJP Prahova, care susțin că, din fericire, oamenii legii nu au fost răniți. ”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul compartimentului siguranta publică al Sectiei nr.2 poliție Ploiești s-au deplasat pe strada Erou Mateescu Gheorghe unde au parcat regulamentar autospeciala MAI și au mers sa efectueze o verificare pe linie de evidența persoanelor și respectarea prevederilor SARS COV 2. Când au revenit la autospecială, au constatat că un copac a căzut peste partea din spate a acesteia. S-a solicitat prezența la fața locului a reprezentanților S.G.U. Ploiesti și ISU Prahova în vederea îndepărtării copacului. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale”, se arată în comunicarea IJP Prahova.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel