Italia. Român prins la volanul unei dube, burdușită cu o cantitate uriașă de cocaină

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Român prins la volanul unei dube, burdușită cu o cantitatea uriașă de cocaină
Italia. Român prins la volanul unei dube, burdușită cu o cantitatea uriașă de cocaină

Doi curieri de droguri, un român și un italian, au fost arestați de poliția rutieră în Lamezia Terme. Cei doi au fost opriți pentru verificări de-a lungul autostrăzii A2, iar în automobilele lor, agenții de poliție au gpsit cantități mari de cocaină.

O cantitate mare de cocaină a fost găsită și confiscată, în weekend, de agenții subsecției Poliției Rutiere Lamezia Terme, în două operațiuni separate care au avut loc la câteva ore distanță.

În după-amiaza zilei de duminică, în timpul controalelor pe autostrada A2, spre nord, agenții Poliției Rutiere Lamezia Terme au oprit o dubă, condusă de un șofer român. Bărbatul român, care locuiește în zona Treviso, transporta aproape 59 kg de cocaină, împărțită în pachete de câte 2 kg  fiecare.

În cea de-a doua acțiune, polițiștii au oprit un cetățean italian, de peste șaizeci de ani, rezident în Spania, care transporta peste 4 kg și jumătate de cocaină împărțit în 4 pungi. Drogurile erau ascunse în spatele panourilor laterale ale capotei automobilului Renault Clio, relatează wzoom24.it.

Cei doi curieri au fost arestați pentru trafic ilicit de droguri, iar vehiculele lor au fost confiscate, împreună cu drogurile găsite. Dacă a f fost introduse pe piață cei di ar fi obținut aproape 5 milioane de euro. După validarea arestărilor, cei doi au fost duși la închisoarea Siano.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel