Român prins în Italia, în timp ce voia să fure o parte din acoperișul unei biserici

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Tentativă de furt a unui jgheab de cupru dintr-o biserică: Un român a fost prins de poliție / Foto: Captură video youtube
Italia. Tentativă de furt a unui jgheab de cupru dintr-o biserică: Un român a fost prins de poliție / Foto: Captură video youtube

Un român a fost prins de poliție în timp ce încerca să fure jgheaburile de cupru ale acoperișului bisericii. 

Marți seară, carabinierii au fost alertați de un cetățean italian care a denunțat un bărbat de naționalitate română de 36 de ani. Acesta le-a transmis polițiștilor că a observat un individ suspect în jurul bisericii din cartierul S. Donato. Acesta a escaladat gardul care delimitează structura religioasă și încerca să sustragă părti din acoperișul bisericii.  

 

Român, prins în timp ce voia să fure de la biserică

 

Astfel, carabinierii s-au deplasat imediat la fața locului. Intervenția oportună a brigăzii a permis oprirea hoțului. Bărbatul a fost astfel supus unei percheziții, la finalul căreia s-a constatat că se afla în posesia unor unelte de furt. 

De asemenea, în urma unei cercetări mai amănunțite, poliția a declarat că românul era deja împovărat de prejudicii ale poliției pentru infracțiunile de tentativă de furt și posesie nejustificată de târnăcoape.

Această activitate se adaugă la controalele constante care, în ultimele săptămâni, au permis semnalarea indivizilor care încercau să intre în posesia cuprului, conform presei străine.

Vezi și

 

Un român a fost condamnat pentru furt în Italia. După 11 ani, carabinierii îl găsesc în România

 

Un român a fost condamnat pentru furt în Italia. După 11 ani, carabinierii îl găsesc în România și reușesc să îl aresteze, urmând să fie transferat la o închisoare din Italia, țara în care a comis infracțiunile.

Hoțul se ascundea în România dar carabinierii l-au vânat, l-au identificat și l-au arestat. Un român de 40 de ani, fost rezident în Sant'Elpidio a Mare, a ajuns în cătușe și a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru că ar fi comis mai multe furturi în zonă.

Continuă știrea AICI.

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel