Italia. Român găsit mort în garajul clădirii în care locuia. Carabinierii au o primă ipoteză

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Un român din Italia a fost găsit mort în garajul clădirii în care locuia. Carabinierii au o primă ipoteză în acest caz.

Un român, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit fără viață în garajul clădirii în care locuia, situată în localitatea italiană Nogara din provincia Verona. Potrivit jurnaliștilor de la publicația locală L’Arena, trupul neînsuflețit al românului a fost găsit în dimineața zilei de joi, 2 iunie 2022, de un vecin care a coborât în garaj pentru a pleca cu mașina. Vecinul l-a observat pe român întins pe jos, pe rampa garajului.

Medicii de pe ambulanță n-au mai putut face nimic

 

Bărbatul a apelat imediat serviciile de urgență, iar la locul tragediei a intervenit în scurt timp o ambulanță. Din păcate, paramedicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

La fața locului au apărut și carabinierii, care au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul.

Anchetatorii au constatat că bărbatul locuia de câteva luni deja la etajul patru al acelei clădiri, într-un apartament pe care-l împărțea cu alți trei români, toți fiind angajați ai unei societăți locale.

Potrivit oamenilor legii, românul decedat ar fi căzut de la fereastra camerei sale de la etajul patru direct pe rampa garajului. Colegii săi de apartament nu și-au dat seama însă de lipsa acestuia decât când au fost întrebați de carabinieri.

În ciuda faptului că victima nu ar fi dat semne de depresie sau alte probleme de natură emoțională înainte de deces, conform celor spuse de colegii săi, anchetatorii consideră că românul de 44 ani apelat la acest gest extrem. Ancheta este însă în derulare.

Citește mai departe: Italia. Tânăr muncitor român, ucis în timp ce se îndrepta spre casă după ce a luat cina cu fratele său

 

Un tânăr muncitor român, în vârstă de 35 de ani, a fost ucis în drum spre casă, în Massa din Italia.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Italia, tragedia a avut loc în jurul orei locale 00:40. Românul, care se afla pe o bicicletă, a fost lovit de un autoturism în via Verdi, în drum spre casă, după ce a luat cina cu fratele său. Bărbatul muncea ca zidar în Massa.

Se pare că șoferul mașinii, după ce l-a izbit pe român, a plecat fără să dea primul ajutor. Investigațiile urmează să stabilească cu exactitate dinamica tragicului accident.

La fața locului au intervenit carabinierii și medicii, alertați de un trecător, însă pentru român nu a fost nimic de făcut. Medicii nu au putut decât să constate moartea lui.

Carabinierii vizionează acum filmările de la camerele de supraveghere pentru a stabili autorul accidentului. Pe asfalt au fost găsite urme de frânare și o pată de sânge.

Ambasada României a susținut că înmormântarea va avea loc în țara natală a bărbatului. S-a început deja o strângere de fonduri pentru mama care locuiește în România pentru a o ajuta financiar în această grea încercare.

Românul de 35 de ani era considerat un băiat foarte bun, iar la locul accidentului au fost aprise niște lumânări.

Româncă acuzată că și-a abuzat fiul de 3 ani, închizându-l zile întregi în dormitor, arestată în Italia

 

O altă româncă, condamnată pentru că își abuzase fiul de 3 ani, a fost arestată la Veneția: era căutată de un an de zile. Femeia, în vârstă de 30 de ani, de naționalitate română, fugise din Germania în urmă cu un an, în urma unei sesizări din partea vecinilor. Ea va rămâne în închisoare până la extrădare

Românca era anchetată de luni de zile după ce, în urmă cu un an, a izbucnit un focar de violență într-un orășel din Germania. Femeia a susținut că micuțul era prea energic, așa că și-a abuzat fiul de trei ani. 

Își maltrata propriul copil, în vârstă de trei ani, pentru că, în opinia ei, era prea vioi, lovindu-l și închizându-l în dormitor cu o găleată plină cu apă pe care să o bea. A fost o pedeapsă atât de violentă, încât poliția unui orășel din Germania, unde au avut loc evenimentele, a emis un mandat european de arestare pe numele mamei, o femeie de 30 de ani de naționalitate română.

Copilul ar fi răscolit casa în urmă cu un an și era, potrivit mamei sale, prea agitat. Relele tratamente asupra copilului au fost raportate de vecini, dar înainte ca poliția germană să intervină, întreaga familie a părăsit casa.

Ieri, chiar de Ziua Copilului, femeia a fost arestată de carabinieri și trimisă la închisoarea din Veneția, unde va aștepta extrădarea. Ea riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

 

------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel