Italia. Român, arestat pentru jaf. A furat bunuri de 700 de euro de pe șantierul pe care muncea

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Român arestat pentru jaf. A furat bunuri de 700 de euro de pe șantierul pe care muncea
Italia. Român arestat pentru jaf. A furat bunuri de 700 de euro de pe șantierul pe care muncea

Agenții comisariatului Dora Vanchiglia au intervenit, sâmbătă după amiază, în via Bergamo, unde un bărbat a intrat într-un șantier după ce a deteriorat gardul. Sosiți la fața locului, polițiștii au reținut, în via Pavia, un bărbat, cetățean, român de douăzeci și șase de ani.

Oprit de polițiști, românul le-a spus carabinierilor că este angajat la o companie contractant și că a luat ceva unelte de pe șantier, deoarece are nevoie de ele în alt loc. Având în vedere că acesta se prezentase pe șantier în afara orelor de muncă și cu ușa de la intrate era deteriorată, militarii au început o anchetă.

Maistrul șantierului, care a ajuns la fața locului, a remarcat și lipsa unor materiale și a unor unelte, inclusiv un ciocan pneumatic în valoare de 700 de euro, scrie iltorinese.it.

Maistrul l-a recunoscut pe român, care este angajat al unui subcontractant, dar, spune, că acesta nu avea nici cheile șantierului, nici autorizația de a intra în zonă și de a lua instrumente. Mai mult, românul a oferit maistrului de șantier o versiune diferită de cea oferită polițiștilor despre prezența sa la fața locului.

Carabinierii au percheziționat mașina românului, însă printre unelte sustrase nu se regăsea cel mai valoros instrument, ciocanul pneumatic. Acesta a fost găsit la domiciliul românului din cartierul Barriera Milano și returnat ca proprietarului de drept. Românul a încercat, de asemenea, să se sustragă de la percheziție, indicând că locuiește într-un apartament din cartierul San Paolo. Prin urmare, românul a ost arestat pentru jaf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel