Ungaria. Un român și un maghiar au furat sute de kilograme de cupru de pe un șantier. Pradă de jumătate de milion de forinți

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Poliția maghiară a arestat doi bărbați suspectați, un cetățean român și unul maghiar, acuzați cu furat sute de kilograme de cupru de pe un șantier, din zona capitalei, Budapesta.

Managerul unui depozit de fier vechi a făcut reclamație la poliție, raportând că cineva fură în mod regulat de pe șantier.  Polițiștii au analizat înregistrările camerelor de supraveghere și au văzut doi bărbați care se intrau noaptea în curte și furau metale neferoase.

Pe baza înregistrărilor, oamenii legii l-au identificat pe unul dintre bărbați, ca fiind un client mai vechi, care aducea, ziua, cantități din ce în ce mai mari de metale neferoase relatează police.hu.

Presupușii infractori au reapărut pe șantier, pe data de 20 mai, în jurul miezului nopții. În timp ce unul dintre ei stătea de pază, partenerul său împacheta metalul, când au fost întrerupți de agenții de securitate. Poliția l-a arestat pe loc pe cetățeanul român, iar  pe complicele lui - peste câteva ore de la jaf.

Cei doi hoți, un cetățean maghiar, în vârstă de 28 de ani, și un cetățean român, în vârstă de 66 de ani, au fost interogați de către polițiști, find acuzați de furt. Cei doi bărbați sunt cercetați în stare de libertate. Aceștia au provocat pagube de aproape o jumătate de milion de forinți depozitului de fier vechi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel