Italia. Bărbat român, prins în toiul uni jaf. Intrase, prin efracție, într-un salon auto

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Bărbat român, prins în toiul uni jaf. Intrase, prin efracție, într-un salon auto
Italia. Bărbat român, prins în toiul uni jaf. Intrase, prin efracție, într-un salon auto

Un bărbat a fost surprins de carabinieri în timp ce intrase într-o reprezentanţă auto în scopul uni jaf. Evenimentul a  avut loc, noatea trecută, în localitatea Salsomaggiore Terme.

În timpul unui control, carabinierii de la compania Salsomaggiore au observat, noaptea trecută, cum o persoană necunoscută a intrat într-o reprezentanţă auto, în scopul unui jaf . Profitând că este întuneric și că sunt puțini oameni pe străzi, hoțul a încercat să jefuiască la salonul auto „Salty Car”, relatează gazzettadellemilia.it. 

În jurul orei 02.00, bărbatul intrase deja în salonu auto, forțând o ușă de sticlă. În momentul în care ușa a fost forțată, s-a activat sistemul de alarmă. La fața loculu au ajuns carabinierii care au blocat ieșirile. Ca să nu fie descoperit, bărbatul s-a ascuns în subsolul salonului auto. Militarii au inspectat amănunțit interiorului salonului și au văzut urme de sânge, deoarece bărbatul se rănise la un braț, atunci când a spart ușa.

Până la urmă, carabinierii au ajuns la ascunzătoarea bărbatului, care a încercat să fugă. Doi carabinierii au reușit să-l blocheze și să-l încătușeze. Tânărul de 30 de ani, de origine română, care este o veche cunoștință a poliției, a fost arestat pentru tentativă de furt și opunerea rezistenței față de un funcționar public. Românul a fost plasat în arest la domiciliu, fiind pus la dispoziția Autorității Judiciare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel