Italia. Român de 20 de ani, MORT în urma unui accident teribil lângă Roma

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: tiburno.tv
Sursa foto: tiburno.tv

Un român a murit în Italia, după ce a fost implicat într-un groaznic accident rutier. 

Un român în vârstă de doar 20 de ani a murit într-un un tragic accident rutier petrecut în seara zilei de vineri, 21 mai 2021, în localitatea Guidonia de lângă Roma. Tânărul era rezident la Tivoli. 

Accident rutier tragic pe drumul inferior Maremmana din Guidonia Montecelio. Bilanțul este un mort și rănit grav. Potrivit primei reconstrucții sumare efectuate de agenții poliției rutiere Albano Laziale, ciocnirea a avut loc în jurul orei 20.30 la kilometrul 29.300 al drumului provincial de lângă Acquapiper, scrie publicația Tiburno.tv.

Au fost implicate două mașini: un SUV Mitsubishi Outlander condus de un italian în vârstă de 61 de ani din Roma și care se îndrepta spre Via Tiburtina și o Toyota Yaris condusă de un român de 20 de ani, care locuia în municipiul Tivoli, care se deplasa spre Marcellina.

Din motive încă în curs de anchetă, cele două mașini s-au ciocnit frontal, iar impactul a fost atât de puternic încât ambele vehicule s-au răsturnat în afara șoselei. Toyota s-a înfipt într-un gard metalic.

Pompierii au intervenit imediat la fața locului pentru a extrage răniții din mașini, în timp ce ambulanțele Crucii Roșii Italiene din Guidonia și Ares 118 din Tivoli i-au transportat pe șoferi la spitalul „San Giovanni Evangelista”. Din păcate, tânărul român a murit, în timp ce italianul de 61 de ani a fost transferat în cod roșu și cu prognostic rezervat.

Agenții Poliției Rutiere din Albano Laziale au confiscat mașinile pentru o cercetare ulterioară. Dinamica accidentului este încă în cercetare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel