Italia. Răsturnare de situație în cazul copilului dispărut și găsit mort. Mama lui l-ar fi strangulat și s-ar fi sinucis: „Era extrem de agitată”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Apar noi informații în cazul care a șocat întreaga Italie.

Copilul în vârstă de patru ani, care fusese dat dispărut și a fost găsit mort ulterior, ar fi fost ucis prin strangulare de către mama lui, transmite Daily Star.

Citește și Italia. Băiețelul de 4 ani, căutat cu disperare după ce mama lui era moartă în pădure, a fost găsit fără viață (VIDEO)

Viviani Parisi, DJ din Sicilia, în vârstă de 43 de ani și băiețelul ei, Gioele, au dispărut după ce femeia i-a spus soțului că face un drum până la Messina să-și cumpere pantofi. Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor că soția lui căzuse în depresie, accentuată de izolarea din timpul stării de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. Dar tot el și prietenii spun că „n-ar fi făcut rău unei muște”.

 

Viviana l-a strangulat pe fiul său, până l-a lăsat inconștient

 

Viviani a fost văzută ultima oară în dimineața zilei de 3 august. Trecea peste bariera care separă sensurile de circulație pe o autostradă din Sicilia, după o coliziune rutieră ușoară, care, în mod clar, nu s-a soldat cu victime. Un martor susține că era cu un copil, altul spune că era singură.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit după cinci zile într-o pădure din apropierea șoselei, lângă un stâlp de înaltă tensiune, nu departe de orașul Caronia.

Citește și Italia. Băiețel de 4 ani, căutat cu disperare după ce mama lui a fost găsită moartă în pădure. Tatăl: „Ajutați-mă!” (VIDEO)

Acum, autoritățile spun că Viviana l-a strangulat pe fiul său, până l-a lăsat inconștient, înainte de a se arunca de pe un stâlp de electricitate. De asemenea, oficialii cred că femeia și-a lăsat în mod intenționat telefonul mobil acasă pentru ca autoritățile să nu-i poată detecta locația în care se află.

 

Își ținea copilul în brațe în timp ce urca pe o șină

 

Viviana ar fi fost descrisă de martori ca fiind „extrem de agitată” și a fost surprinsă în timp ce își ținea copilul în brațe în timp ce urca pe o șină.

Cu toate acestea, tatăl copilului susține în continuare că nu crede că soția lui și-a ucis copilul.

„Viviana nu l-a ucis, îl iubea prea mult. Soția mea nu l-a atins niciodată, nici măcar cu un deget. Încă cred că au fost atacați de animale”, a mai spus el, potrivit Știrile PRO TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel