Italia. Băiețelul de 4 ani, căutat cu disperare după ce mama lui era moartă în pădure, a fost găsit fără viață (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deznodământ tragic în cazul mamei care a dispărut împreună cu băiețelul ei de patru ani, la începutul lunii august, în Sicilia. După ce trupul femeii a fost descoperit la cinci zile după dispariție, prăbușit  lângă un stâlp de înaltă tensiune, într-o pădure, acum anchetatorii au anunțat că l-au găsit mort pe băiețel.

Potrivit anchetatorilor italieni, cel mai probabil Viviana și-a ucis fiul în ziua dispariției lor, pe 3 august, apoi și-a luat viața aruncându-se de la înălțime.

Miercuri dimineață, carabinierii au anunțat că au descoperit și rămășițele copilului de patru ani, o cămașă a copilului fiind indiciul care le-a atras atenția acestora.

 

Copilul, găsit într-o zonă apropiată de cea în care a fost descoperită mama lui

 

Copilul a fost găsit într-o zonă apropiată de cea în care a fost descoperită mama lui, iar anchetatorii iau în calcul fie ca el să fi fost strangulat, fie să fi fost aruncat de pe stâlp.

Citește și Italia. Băiețel de 4 ani, căutat cu disperare după ce mama lui a fost găsită moartă în pădure. Tatăl: „Ajutați-mă!” (VIDEO)

„Paradoxal, faptul că a fost foarte atașată de fiul ei, în contextul tulburărilor psihice severe de care suferea, a făcut-o mai periculoasă”, a explicat un criminalist, potrivit Observator.

„Prin urmare, a decis să-și implice fiul în planul ei de suicid pentru a-l priva de o viață în suferință și boală și în care moartea ar fi singura mântuire” .

2. -imagine fara descriere- (descoperit_mort_sicriu.jpg)

 

„L-am găsit acolo unde nu-l căuta nimeni”

 

Viviani Parisi, DJ de profesie în Sicilia, în vârstă de 43 de ani și băiețelul ei, Gioele, au dispărut după ce femeia i-a spus soțului că face un drum până la Messina să-și cumpere pantofi. Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor că soția lui căzuse în depresie, accentuată de izolarea din timpul stării de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. Dar tot el și prietenii spun că „n-ar fi făcut rău unei muște”.

Înainte că trupul mamei să fie găsit, tatăl lui Gioele posta acest mesaj sfâșietor pe Facebook.

„Viviani, vino acasă, nu e nicio problemă, a fost doar un mic accident. Nu se va întâmpla nimic, nici cu tine, nici cu copilul, nu te teme. Te așteptăm, toată familia, cu brațele deschise. Te iubesc.”, spunea Danielle Mondelo, soțul Vivianei și tatăl lui Gioele.

Viviani a fost văzută ultima oară în dimineața zilei de 3 august. Trecea peste bariera care separă sensurile de circulație pe o autostradă din Sicilia, după o coliziune rutieră ușoară, care, în mod clar, nu s-a soldat cu victime. Un martor susține că era cu un copil, altul spune că era singură.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit după cinci zile într-o pădure din apropierea șoselei, lângă un stâlp de înaltă tensiune, nu departe de orașul Caronia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel