Italia. Prostituată româncă, violată și jefuită: Strangulată și bătută, fata a fost eliberată de prietenii agresorului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Grugbay Lankha, un cetățean liberian în vârstă de 24 de ani care locuiește în Schio, a apărut de mai multe ori în ultimii ani în fața instanței pentru agresiuni sexuale. Ultima agresiune a fost împotriva unei prostituate românce, pe care a agresat-o și violat-o apoi i-a furat și banii din portofel.

Liberianul a fost deja condamnat pentru că a molestat o fată de 18 ani pe stradă și a fost arestat pentru că a încercat să violeze o fată de 25 de ani. Acum a fost judecat pentru a răspunde pentru o altă tentativă de agresiune sexuală, precum și pentru jaf. 

Audierea tânărului, asistat de avocata Mariafilomena Sateriano, a fost amânată de instanță pentru lunile următoare. Victima, o româncă de 26 de ani care locuiește în Vicenza, va putea cere daune în instanță.

Faptele contestate de procuratură și de procurorul Carunchio, care a coordonat ancheta carabinierilor, ar fi avut loc la Schio la 27 noiembrie, în urmă cu trei ani. Potrivit celor reconstituite, africanul a contactat-o pe tânăra prostituată și a determinat-o să meargă la el acasă pentru a presta un serviciu sexual contra cost. Cei doi au convenit asupra sumei de 100 de euro, pe care inculpatul a dat-o în avans.

Prostituată româncă din Italia, violată și jefuită

 

La finalul timpului convenit, însă, nemulțumit, Lankha ar fi încercat să continue, în timp ce fata i-a spus că este timpul să plece. El a insistat, dar ea s-a opus, declanșând mânia liberianului. El ar fi încercat să folosească violența pentru a o forța să aibă o altă relație: a apucat-o de gât, strângând-o de gât ca să nu țipe, ca să nu ceară ajutor, a aruncat-o pe pat încercând să abuzeze de ea.

Între timp, unii dintre prietenii inculpatului au sunat la ușă, temându-se că în casă se întâmplă ceva grav, după ce au auzit zgomotul, iar când acesta s-a dus să deschidă ușa, românca a reușit să se elibereze, s-a îmbrăcat în grabă și a fugit. Când a deschis ușa, românca a reușit să scape, s-a îmbrăcat în grabă și a fugit. Înainte de a pleca, inculpatul a reușit să-i smulgă cei 100 de euro pe care îi dăduse anterior, furându-i astfel câștigul.

Tânăra s-a speriat și a depus o plângere, declanșând investigații ale procuraturii, care l-a identificat în scurt timp pe bărbatul african. Tânărul va putea acum să se apere în instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel