Italia. Prinși fără bilet într-un tren, doi români au sărit să bată controlorul

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Prinși fără bilet într-un tren, doi români au sărit la bătaie la controlor
Italia. Prinși fără bilet într-un tren, doi români au sărit la bătaie la controlor

Doi bărbați, de origine română, au fost denunțați ieri, luni, 21 februarie, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, insulte și rezistență la adresa unui funcționar public.

După ce au fost descoperiți la bordul unui tren fără bilet, doi români s-au dat în spectacol. Aceștia au refuzat să prezinte biletele de călătorie și l-au insultat pe controlor. Mai mult, au încercat să-l și lovească pe funcționarul  care le ceruse biletele.

Prin urmare, însoțitorul trenului a solicitat intervenția poliției de la secția Livorno. În momentul în care trenul a intrat în gara Livorno, patrula de polițiști a intervenit, scrie livornotoday.it.

Cei doi români recalcitranți au opus rezistență și în fața polițiștilor. Ulterior, cei doi au fost duși la secția de poliție, fiind acuzați de tulburarea liniștii și ordinii publice, insulte și rezistență la adresa unui funcționar public.

Un alt român, din Italia, este acuzat că și-a maltratat fiica.

 

Italia. Român acuzat că și-a maltratat fiica. Minora a cerut ajutorul profesorilor săi pentru a scăpa de agresiuni

 

Un tată român, care între timp a fost dat afară din casa familiei, a ajuns în fața magistraților cu acuzații de maltratare în familie. Violența împotriva fetiței minore ar fi avut loc până în octombrie 2020.

Românul este acuzat că și-ar fi bătut și maltratat fiica de mai multe ori chiar și în fața fratelui său mai mic. Episoadele de violență aveau loc zilnic, până când minora a cerut ajutorul profesorilor ei de la un gimnaziu din Carpi.

Minora le-a povestit profesorilor săi ceea ce se întâmplă acasă. Era abuzată fizic și verbal, aproape zilnic. De câteva ori chiar și frățiorul ei ai mic ar fi asistat la „exploziile” de furie ale tatălui. Din fericire, frățiorul mai mic a scăpat de furia tatălui. Violența împotriva fetiței ar fi avut loc până în octombrie 2020, scrie ilrestodelcarlino.it

„Tata mă bate și o face des. Se poartă urât cu mine și mi-e frică“, le-a spus fetița româncă, care locuiește în Carpi, profesorilor săi pentru a fi ajutată și protejată.

Profesorii i-au sesizat, imediat, pe asistenții sociali și, în același timp, au început cercetările și polițiștii, în urma cărora bărbatul român a fost de fapt scos din familie și trimis în judecată.

Luni a avut loc prima audiere de admitere a probelor. Bărbatul trebuie să răspundă pentru maltratarea fiicei sale. 

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel