Italia. Pedeapsă pentru românul, care a lovit, fără milă, o bătrână. Argia Maria a murit după trei luni și jumătate de agonie 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Pedeapsă pentru românul, care a lovit, fără milă, o bătrână. Argia Maria a murit după trei luni și jumătate de agonie 
Italia. Pedeapsă pentru românul, care a lovit, fără milă, o bătrână. Argia Maria a murit după trei luni și jumătate de agonie 

Agresorul Pardalian Căldărar, în vârstă de 26 de ani, cetățean român, cu antecedente penale, a fost condamnat, de prima instanță la 12 ani pentru omor. Curtea de Apel din Milano a anunțat pedeapsa finală de 10 ani de închisoare pentru Pardalian Caldarar, care, la 16 noiembrie 2017 a lovit-o pe Argia Maria Calmosi,  care a murit la câteva luni după ce a  fost bătută violent. 

Curtea de Apel din Milano a redus cu doi ani pedeapsa impusă în primă instanță, de judecătorul Piera Bossi. Magistrații au explicat că scopul bărbatului, complet beat, era să jefuiască femeia și nu s-o omoare. Curtea Supremă a confirmat sentința.

Argia Maria Calmosi, bătrâna de 84 de ani din Busto Arsizio (Varese), care a fost atacată și bătută fără niciun motiv, pe stradă, în 16 noiembrie 2019, a murit după aproximativ trei luni și jumătate de agonie.  Agresorul este Pardalian Căldărar, în vârstă de 26 de ani, cetățean român, cu antecedente penale, a fost acuzat de omor. Alături de Argia Maria Calmosi a fost agresată și sora ei, Wilma, care o însoțea. Maria a suferit o fractură gravă a craniului, după ce a fost împinsă și aruncată la pământ. Sora ei Wilma a primit un pumn în față de la Pardalian Căldărar, care era în stare de ebrietate, relatează varesenews.it.

 

Românul a recunoscut că a băut vodcă și că era beat

 

Cu puțin timp înainte de atac, tânărul rătăcea pe străzile din centrul orașului, urlând. Dintr-o data, a lovit-o pe Wilma Calmosi. Pensionara a strigat după ajutor, iar românul s-a îndepărtat. Femeile, împreună o prietenă, și-au reluat plimbare și, dintr-o dată, au văzut că același om venea spre ele alergând. Cele trei femei mergeau la braț, dar Pardalian a împins-o pe Maria, care a căzut, lovindu-se la cap de asfalt. Bătrâna și-a pierdut cunoștința și a fost transportat la spital cu hemoragie cerebrale. Nu și-a mai revenit niciodată.

Când Pardalian Căldărar a fost oprit de poliție. La primele audieri, românul a recunoscut că a băut vodcă și că era beat, dar nu a fost în măsură să justifice acțiunea sa. Era rănit la nas și sângera, probabil din cauza unei căderi după ce și-a pierdut echilibrul din cauza alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel