Italia. Un român, în stare de ebrietate, s-a dat în spectacol. Cu o bară a încercat să forțeze ușa casei unchiului său

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român, în stare de ebrietate, s-a dat în spectacol. A luat o bară și încercat să forțeze ușa casei unchiului său
Italia. Un român, în stare de ebrietate, s-a dat în spectacol. A luat o bară și încercat să forțeze ușa casei unchiului său

Un român în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Salerno, a încercat să se intre încasa unchiului său din în Vallefoglia, forțând ușa de la intrare.

Fiind în stare de ebrietate, bărbatul s-a dus la casa rudelor sale, crezând că sunt acasă. Văzând că nimeni nu deschide ușa bărbatul a luat o bară de fier și a început să lovească puternic în ușa casei.

Alertați de zgomotul puternic, vecinii au alertat carabinierii. Ajunși la fața locului, carabinierii au încercat să-l liniștească pe bărbat și au chemat o ambulanță transmite viverepesaro.it.

După ce s-a calmat, românul a fost amendat pentru tulburarea ordinii publice. Deocamdată nu este clar ce l-a determinat pe bărbatul de 38 de ani să recurgă la acest gest nebunesc. Mai mult, acesta nu are o relație proastă cu rudele sale, dar era convins că trebuie să intre cu orice preț în casă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel