Italia. Mama băiețelului român de 7 ani, găsit cu răni la cap, după ce a căzut de la balcon, identificată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Prinții lui Cristinel, băiatul român de șapte ani, care a fost găsit în această dimineață, singur și într-o stare confuză, cu o leziune ușoară la cap, de către Poliția Municipală din Salerno în Piazza Sedile del Campo, au fost identificați. Iată ce s-a întâmplat de fapt.

Alarma a fost dată de o trecătoare care l-a văzut pe copil dezorientat. Chemate la fața locului, autoritățile au constatat că băiețelul este rănit la nivelul frunții și au chemat și medicii, ocupându-se apoi de căutarea părinților săi. Copilul a fost preluat la spital pentru a fi tratat, iar cu ajutorul unui traducător, carabinierii au aflat că este român și că îl cheamă Cristinel. 

Citește aici mai multe detalii: Italia. Copil român singur și lovit la cap, dezorientat pe străzile unui oraș. Carabinierii îi caută pe părinții lui Cristinel

Băiețelul era temporar singur în casă pentru că mama lui plecase la cumpărături. În acea perioadă s-a aplecat pe fereastră la mezanin, unde locuiește cu mama sa în centrul istoric, și a căzut, provocându-și astfel o leziune la cap. Când femeia s-a întors acasă, și-a dat seama că fiul ei nu era acolo și a început imediat căutarea. Ea a fost informată de un negustor din zonă  că micuțul a fost dus la spital și a primit îngrijiri atât de la serviciile sociale, cât și de la poliția municipală în sine.

Femeia - audiată de polițiștii municipali care au recunoscut dinamica faptelor - va rămâne câteva zile lângă fiul ei în spitalul din secția de pediatrie în așteptarea verificărilor medicale necesare. Între timp, celălalt fiu, un băiețel de opt ani, a fost încredințat prin servicii sociale unui Cămin de familie, întrucât nu exista un membru al familiei căruia să îi încredințeze copilul în absența femeii, potrivit agropolinews.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel