Italia. Copil român singur și lovit la cap, dezorientat pe străzile unui oraș. Carabinierii îi caută pe părinții lui Cristinel. UPDATE

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Poliția municipală din Salerno a găsit, în Piazza Sedile del Campo, un copil de aproximativ 7 - 8 ani, singur, cu o leziune la cap.

Alarma a fost dată de o trecătoare care l-a văzut pe copil dezorientat și rătăcind în Piazza Sedile del Campo. Carabinierii și asistența socială ajunsă la fața locului au constatat că băiețelul este rănit la nivelul frunții și au chemat și medicii.

Copilul a fost preluat la spital pentru a fi tratat, iar cu ajutorul unui traducător, carabinierii au aflat că este român și că îl cheamă Cristinel.

Autoritățile au pornit în căutarea părinților săi.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy)

 

UPDATE, 19.00

Mama micuțului a fost identificată. Femeia era la cumpărături când băiatul a căzut de la mezanin, în locuința lor. Acum cei doi se află în spital, iar fratele mai mare al lui Cristinel a fost luat de Serviciile sociale. 

Citește mai multe detalii AICI.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel