Italia. Șoferul care a lovit o româncă însărcinată pe trecerea de pietoni a fost PRINS

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Bărbatul care a lovit-o cu mașina pe Elena Țugui, o româncă de 19 ani însărcinată în nouă luni, a fost arestat. Acesta are 28 de ani și este de origine marocană.

Samir Ouelmess a fost arestat ieri dimineață, după ce bărbatul de origine marocană a mărturisit că el este cel care a lovit-o cu mașina pe tânăra româncă însărcinată în nouă luni.

Nefericitul incident s-a petrecut joi, 23 mai, lângă Torino. Șoferul a fugit atunci de la locul accidentului fără să acorde primul ajutor victimei.

Elena traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, împreună cu Marius Stan, concubinul și tatăl copilului său. La un moment dat, femeia a fost lovită de mașina condusă de marocan, care s-a îndepărtat în viteză.

Femeia a ajuns de urgență la spital și a intrat direct în sala de operații. Românca a fost supusă unei operații de cezariană pentru a putea fi salvat copilul. Concret, din cauza șocului suferit de mamă, alimentarea cu sânge la nivelul uterului a scăzut. Bebelușul a suferit leziuni grave la nivelul mai multor organe pentru că nu s-a asigurat oxigenarea.

"Organele cele mai afectate sunt creierul, pe care încercăm să-l salvăm, rinichii, ficatul și plămânii", a declarat medicul primar Daniele Farina.

Marocanul a fost arestat, urmând să plătească pentru faptele comise.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel