Intervenție CONTRACRONOMETRU în Italia. Mamă româncă, LOVITĂ de mașină. Nou-născut în stare GRAVĂ

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

O româncă, însărcinată în nouă luni, a fost victima unui grav accident rutier în Orbassano, Italia. Femeia voia să traverseze strada când a fost lovită de un autoturism. Aceasta se afla împreună cu iubitul ei, dar tânarul a scăpat nevătămat. A fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor pentru a salva bebelușul. 

Românca are 19 ani și zilele trecute a fost lovită în plin de un autoturism în Orbassano, localitate situată în apropiere de Torino, Italia. Aceasta a vrut să traverseze strada, împreună cu iubitul ei, dar un șofer nu le-a acordat prioritate și femeia a fost lovită în plin. 

Conducătorul auto nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. A fugit de la locul accidentului, iar acum oamenii legii sunt pe urmele lui. În urma impactului, românca a suferit o fractură de claviculă și alte răni minore. Din păcate, cel mai mult a avut de suferit bebelușul. 

Femeia a ajuns de urgență la spital și a intrat direct în sala de operații. Românca a fost supusă unei operații de cezariană pentru a putea fi salvat copilul. Concret, din cauza șocului suferit de mamă, alimentarea cu sânge la nivelul uterului a scăzut. Bebelușul a suferit leziuni grave la nivelul mai multor organe pentru că nu s-a asigurat oxigenarea. 

Din fericire, câteva ore mai târziu, după ce nou-născutul a fost conectat la aparate, aceasta a dechis ochii și a început să mănânce. Medicii spun însă că starea lui de sănătate rămâne gravă și va avea nevoie de mai multe zile de supraveghere medicala, potrivit quotidiano.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel