Italia. Șofer român de TIR, STRIVIT în cabină. Pompierii s-au chinuit 3 ore să-l scoată | FOTO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român a fost strivit în cabina camionului său, după un accident grav petrecut în Verona. Imagini dramatice.

Imagini dramatice surprinse în Italia, acolo unde un şofer român de TIR a rămas blocat în cabina mastodontului. Intervenția pompierilor a durat trei ore, imaginile fiind publicate de presa din Peninsulă.

Potrivit gazzettadimantova.gelocal.it, românul Petre Andriescu (51 de ani) a pierdut controlul camionului pe șoseaua naționala 51, în zona Nogara. Vehiculul a ajuns pe contrasens, s-a răsturnat într-un şanţ de beton și a izbit cu putere un podeţ.

(w670)

La fața locului au ajuns rapid o ambulanţă, un elicopter, românul primind primul ajutor chiar în cabină, printre fiarele contorsionate.

Nu mai puțin de trei ore s-au chinuit pompierii să-l scoată pe român în viaţă din cabină, fiind nevoie de trei macarale mobile pentru a ridica din şanţ cabina.

(w670)

Potrivit jurnaliștilor italieni, accidentul s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 18:00, în zona Verona. Cauzele accidentului nu au fost până acum elucidate, polițiștii mergând pe două piste: fie românului i s-a făcut rău la volan, fie atenţia i-a fost distrasă. Pe fondul vitezei, camionul a derapat, s-a răsturnat direct în şanţ, după care a lovit cu putere podeţul.

Petre Andriescu este rezident în San Giorgio Bigarello, fiind spitalizat la spitalul Borgo Trento din Verona, însa prognosticul medicilor este unul rezervat.

(w670)

sursa foto: Verona Sera

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel