Italia. O româncă şi-a lăsat BEBELUŞUL şi s-a întors în ţară. Copilul, găsit MORT de o vecină

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un nou-născut a fost lăsat în voia sorţii, chiar de cea care i-a dat viaţă. Mama copilului, o româncă în vârstă de 21 de ani, a plecat în România fără el, lăsându-l în grija unei vecine. Femeia locuia într-un apartament, în Roma, împreună cu copilul ei.

Autorităţile au fost anunţate azi dimineaţă, în jurul orei 08:30, de o vecină în vârstă de 63 de ani, pe care mama o rugase să mai treacă "din când în când" să vadă copilul. 

Femeia le-a spus poliţiştilor că a găsit trupul neînsufleţit al bebeluşului întors într-o poziţie nefirească, iar din nas îi curgea sânge.

Tot ea a declarat că mama, o româncă în vârstă de 21 de ani, a fugit în urmă cu patru zile înapoi în ţară şi nu a mai dat niciun semn de atunci.

Medicul legist care a venit la faţa locului a stabilit că bebeluşul nu avea urme de violenţă pe corp, fiind vorba de cauze naturale care ar fi provocat moartea micuţului. Sugarul a fost dus la spital, unde se va stabili dacă acesta suferea de vreo boală sau dacă a intervenit ceva în aceste zile cât a fost lăsat singur.

Poliţiştii sunt acum pe urmele mamei pentru a o trage la răspundere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel