Italia. O româncă însărcinată a încercat să fure un lingou de aur în valoare de 30.000 de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:

O femeie însărcinată de 26 de ani, de origine română, și logodnicul ei, de origine egipteană, au încercat să fure un lingou de aur de 30.000 de euro, dar au eșuat.

Obiectul de interes: un lingou de aur de 30.000 de euro. Românca împreună cu partenerul ei s-au prezentat la un magazin care vindea aur, pretinzând că sunt interesați să cumpere.

Însă gândul le stătea doar la lingoul de 30.000 de euro, pe care femeia chiar a reușit să îl strecoare în geantă. Însă, proprietarul magazinului "Compro oro" a observat totul și a încercat să-i oprească pe cei doi.

Vezi și: Italia. Român acuzat de tentativă de furt calificat. Se jura că l-a cumpărat, cu dispozitivul anti-furt pe hanorac

 

Cuplul a atacat comerciantul și apoi a fugit

 

Scena a fost filmată de camerele de supraveghere ale magazinului și reconstituită de polițiștii de la Brigada Mobilă Monza, care i-au arestat pe cei doi presupuși autori ai atacului pe 20 septembrie: un egiptean de 26 de ani și o româncă de aceeași vârstă, în stare avansată de sarcină, care au ajuns în închisoare și, respectiv, în arest la domiciliu. 

Când vânzătorul a văzut gestul femeii, a cerut înapoi bara (care cântărea o jumătate de kilogram), ținând ușa de ieșire. Bărbatul de 26 de ani l-a atacat apoi cu pumni și lovituri la cap pentru a putea câștiga ieșirea. Ulterior, cuplul a mers la urgențe și a declarat că ei au fost cei care au fost agresați.

Vezi și: Spania. Restaurant jefuit ca în filme: Hoții au furat vin cu valoare istorică, de 175.000 de euro

Românca și logodnicul ei sunt acuzați de tâlhărie, lovire și calomnie

 

Acolo au fost audiați de polițiști, care nu au crezut în versiunea lor și i-au anchetat până la obținerea unei măsuri preventive din partea instanței de judecată, zilele trecute, sub acuzațiile de tâlhărie, lovire și calomnie.

 

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

- https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

- https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel