Italia. Român acuzat de tentativă de furt calificat. Se jura că l-a cumpărat, cu dispozitivul anti-furt pe hanorac

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român acuzat de tentativă de furt calificat. Se jura că l-a cumpărat, cu dispozitivul anti-furt pe hanorac / Foto: Unsplash
Italia. Român acuzat de tentativă de furt calificat. Se jura că l-a cumpărat, cu dispozitivul anti-furt pe hanorac / Foto: Unsplash

Un român în vârstă de 37 de ani a fost reclamat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat într-un magazin din Italia.

Românul a ascuns un hanorac într-o geantă și a încercat să treacă de bariera de furt din magazine, dar alarma s-a declanșat. Un comerciant a alertat poliția, iar hoțul, un bărbat de 37 de ani, de origine română, a fost reclamat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat.

 

Român, prins cu haine furate în ghiozdan

 

Episodul a avut loc ieri după-amiază în interiorul unui cunoscut magazin din Corso Garibaldi, în centrul orașului Ancona, Italia. Voluntarii, aflați la dispoziția sălii de operațiuni a Questura, au fost chemați să intervină din cauza prezenței unei persoane hărțuitoare într-un magazin de îmbrăcăminte.

La fața locului, polițiștii au luat legătura cu o angajată a magazinului, aceeași persoană care ceruse ajutorul cu puțin timp înainte pentru că, la trecerea unui bărbat, se declanșase alarma barierelor anti-furt amplasate la ieșire.

După ce a fost oprit, românul de 37 de ani a fost găsit în posesia unui hanorac de culoare neagră, care avea încă dispozitivul anti-furt introdus și ascuns într-o geantă. Fără niciun act de identitate, acesta a negat în fața polițiștilor că ar fi furat bunurile, dar nu a putut justifica achiziția, deoarece nu era în posesia chitanței.

 

Bărbatul de naționalitate română a fost acuzat de tentativă de furt calificat

 

În ciuda insistențelor hoțului, ofițerii au constatat imediat că același hanorac se afla de fapt în posesia magazinului și, fiind complet intact, a fost astfel returnat angajaților.

Cetățeanul român, în schimb, a fost condus la secția de poliție pentru legitimare și prezentare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat, conform presei străine.

Vezi și

 

Jaf la Poșta Română. Hoțul a furat un sac de bani

 

Un sac plin cu bani, mai exact cu 278.000 de lei (peste 55.000 de euro), a fost furat dintr-o mașină de transport valori a Poștei Române, suspectul fiind chiar un angajat al instituției care transporta banii. Furtul a avut loc pe o stradă din localitatea Chiajna din județul Ilfov.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit o sesizare conform căreia dintr-o autoutilitară a Poştei Române care transporta bani a „dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 lei”.

Cel care a sesizat dispariţia sacului este şoferul autoutilitarei, iar principalul suspect este însoţitorul său.

Continuă știrea aici..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel