Italia. O românca însărcinată a fost ÎNJUNGHIATĂ în burtă și aruncată într-un șanț de iubitul italian

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o tânără româncă însărcinată, a fost înjunghiată în burtă și apoi aruncată să moară într-un șanț de pe marginea unui drum din Palermo, Italia.

Ana Maria Lăcrămioara a crescut în localitatea Giardinello, un mic orășel italian în care toată lumea cunoaște pe toată lumea.

În vârstă de 30 de ani, tânăra româncă a cunoscut la locul de muncă un afacerist în vârstă de 51 de ani, cu care a început o relație.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, iar în urma relației, Ana Maria a rămas însărcinată.

Vineri, 22 noiembrie 2019, tânăra s-a întâlnit cu amantul ei italian într-o zonă din orașul Balestrate. Cei doi au intrat într-o dubă parcată pe un șantier unde italianul lucra și au întreținut relații intime. La final, românca i-a spus bărbatului că este însărcinată și că îi va spune totul soției lui.

Mai mult, Ana Maria i-a cerut lui Antonino Borgia suma de 3000 de euro pentru a merge la medic, scrie observator.tv, care citează portalul tgcom24.mediaset.it.

Italianul a înjunghiat-o în burtă, i-a tăiat gâtul și i-a aruncat trupul într-un șanț

 

La un moment dat, cei doi au început să se certe, iar italianul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe Ana Maria în burtă.

Tânăra a luat-o la fugă și a sărit din mașina în care se aflau, italianul fugind după ea. Scenele îngrozitoare au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Pe imagini, anchetatorii au văzut cum românca, plină de sânge, a fost urmărită, prinsă și târâtă înapoi în mașină de amantul ei.

De asemenea, camera avea integrat și un microfon, astfel că românca a putut fi auzită în timp ce striga: "Ma che fai aspettiamo un bambino, io ti amo" ("Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc!"), mai scrie aceeași sursă.

Speriat, italianul i-a promis tinerei că o va duce la spital, însă pe drum cei doi au început să se certe din nou.

Într-un final, Antonino Borgia a lovit pe Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza cu o bâtă în cap, apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul cu care inițial a înjunghiat-o în burtă. Pe drumul dintre localitățile Balestrate și Partinico, Borgia a oprit mașina și a aruncat cadavrul româncei pe marginea șoselei. Apoi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, italianul a mers la să ia prânzul, iar apoi la frizerie.

Antonino Borgia a fost arestat pentru moartea româncei și riscă ani grei de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel