Italia. O româncă n-a mai ajuns la spital: A născut în plină stradă, ajutată de soț și carabinieri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă din Collegno, Torino a născut,  în noaptea dintre luni 27 și marți 28 aprilie, cel de-al treilea copil al său. Femeia de 31 de ani nu a mai ajuns însă până la spital, fiind asistată să nască de către soțul ei și carabinierii, prin telefon cu un operator 118.  

Protagonista poveștii este o femeie o româncă în vârstă de 31 de ani, care are deja alți doi copii. Angajații 118 au reușit să asiste telefonic cuplul în timpul nașterii. Din fericire, femeia nu a avut complicații speciale.

Românca a putut să ajungă la timp la spitalul din oraș, așa că a trebuit să nască direct pe stradă, în miez de noapte. Era aproape trei și jumătate, dimineața, când femeia își dădu seama că vine pe lume al treilea copil.  Ea, soțul și ceilalți doi copii, locuiau într-o fostă fabrică din Collegno.

Soțul ei a sunat la 911, dar ambulanța 118, trimisă de centrul de operații pentru a transporta femeia la spital pentru o naștere mai sigură, nu a avut timp să ajungă la fața locului, în zona fostelor turnătorii Mandelli. Totuși, angajați de la 118 au rămas în telefon cu soțul femeii și carbinerii sosiți mai devreme, ghidându-i cum să o asiste pe femeie să nască.

În cele din urmă, mama și fiul au fost duși la spitalul Maria Vittoria din Torino, unde sunt internați în stare bună, informează fanpage.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel