Italia. O româncă a fost condamnată definitiv la închisoare pe viață. Margareta: „Sunt nevinovată!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Margareta Buffa, românca acuzată că ar fi ucis-o pe Nicoleta Indelicato, o altă româncă în vârstă de 25 de ani, a fost condamnată definitiv la închisoare pe viață de Curtea de Apel din Palermo. 

Judecătorii au găsit-o pe femeie responsabilă pentru uciderea tinerei Nicoleta, o crimă care a avut loc în noaptea de 16 spre 17 martie 2019. Acesta ar fi înjunghiat-o și apoi i-ar fi dat foc. Trupul neînsuflețit al Nicoletei a fost găsit două zile mai târziu într-o vie din cartierul Sant’Onofrio din Marsala, Italia.

Carmelo Bonetta, deținut la închisoarea Pagliarelli din Palermo, a fost și el condamnat. Bărbatul ar fi ales procedura scurtată: împotriva lui i s-a pronunțat o pedeapsă de 30 de ani de închisoare, confirmată în apel și la Curtea Supremă în aprilie anul trecut.

Margareta Buffa, care este deținută în închisoarea din Agrigento, s-a declarat întotdeauna nevinovată. După condamnarea Judecătoriei de Assis Trapani, tânăra a depus recurs prin avocat. Acum a fost condamnată definitiv la închisoare pe viață.

Italia. Românca Margareta Buffa, închisă pe viață pentru că și-a torturat și ucis prietena, a primit o veste bună de la magistrați

 

Margareta și Nicoleta erau adoptate din România și prietene 

 

Amintim că Nicoleta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019. Seara a ieșit în oraș cu un prieten și nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat poliția și toată comunitatea a început să o caute pe tânără după un apel făcut chiar de primarul localității Marsala.

Cadavrul tinerei a fost descoperit după două zile, pe un câmp din zona rurală a Marsalei. Investigațiile au dus la Margareta Buffa, în vârstă 29 de ani, fostă prietenă a victimei.

Nicoletta, românca înfiată în Italia, OMORÂTĂ și ARSĂ de o altă româncă adoptată și iubitul ei: Detaliul care îi ÎNFUNDĂ pe autori

Adoptată de o familie Marsala, Margareta Buffa stabilise o relație cu Nicoleta, care a fost adoptată și ea tot din România. Potrivit unor martori, Margareta o folosise pe Nicoleta „ca bancomat”, până când, în cele din urmă, a decis să-i ia viața. Polițiștii au aflat că cele două tinere, care au fost extrem de apropiate ani de zile, erau acum în conflict, iar Margareta ar fi amenințat-o pe Nicoleta. 

Legiştii din Marsala au descoperit că loviturile cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni. În timp ce încerca să se apere, Nicoleta a fost tăiată la mâni şi umăr. Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Acestea sunt rezultatele autopsiei efectuate la morga cimitirului din Marsala.

Italia. DETALII ȘOCANTE după autopsia ROMÂNCEI ucise la Marsala. Nicoletta a fost TORTURATĂ (VIDEO)

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv            

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel