Italia. Muncitor ROMÂN, ÎNJUNGHIAT în gât de patron în fața colegilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un muncitor român, în vârstă de 47 de ani, cu reședința în Cherasco, Italia, a fost înjunghiat în gât de patronul său, la locul de muncă, în faţa tuturor colegilor.

Conform lavocedialba.it, patronul este acum judecat pentru tentativă de omor agravată. 

Totul s-a petrecut după ce Salmour G.S. de 63 de ani, în urma unei discuții aprinse cu românul, l-a înjunghiat în gât pe angajat și a încercat, după ce l-a pus la pământ, să-l lovească cu o bară de oţel, nereușind să o facă pentru că a fost blocat de ceilalți angajați.

Citește și Italia. Condamnat după ce a ÎNJURAT o ROMÂNCĂ pe stradă

Românul a fost dus la spitalul din Cuneo, unde este încă spitalizat. Din fericire, românului i-a fost salvată viaţa. 

Autorul, găsit în propria sa casă, la numai câțiva metri de locul unde au avut loc evenimentele, a fost arestat și dus în închisoarea Cuneo.

Avocatul patronului, Salento Andrea Carpinelli, a depus o cerere de revizuire împotriva reţinerii în închisoare, ordonată de procuror: „Clientul meu recunoaşte că a făcut o greșeală, având o reacție exagerată, iar victima l-a provocat”.

Citește și Mesajul unui italian, DESFIGURAT de trei romi: „M-au atacat din spate și au început să mă lovească cu pumnii. Bestii"

Românul este reprezentat de avocatul Roberto Ponzio di Alba, care a precizat: „Modalitatea acestui atac dezvăluie o dorință de a ucide din partea agresorului, care a lovit victima în zona gâtului, orice rană în acea zonă având o probabilitate uriaşă de deces. Agresorul apoi mi-a urmărit clientul cu o bară de fier, manifestând astfel din nou intenția de a ucide. Numai intervenția promptă a altor persoane a evitat ceea ce ar fi putut deveni o execuție”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel