Mesajul unui italian, DESFIGURAT de trei romi: „M-au atacat din spate și au început să mă lovească cu pumnii. Bestii”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei romi români au desfigurat un om de afaceri din Italia.  

Potrivit giornaledelcilento.it, este vorba despre Massimo Castella care a povestit cum a fost bătut de cei trei bărbați în timp ce se afla în magazinul său de pe o stradă din Barberino del Mugello, din apropiere de Florența. 

Incidentul s-a petrecut pe 13 mai, însă bărbatul a postat abia luni imagini cu chipul plin de sânge și tumefiat în urma loviturilor primite.

Citește și Italia. Condamnat după ce a ÎNJURAT o ROMÂNCĂ pe stradă

„Nu suport violența și aroganța, nu tolerez infractorii, mă apăr atunci când sunt atacat. Am încercat și de data asta să mă apăr când trei presupuși clienți, pentru că asta se prefăceau a fi cei trei țigani, m-au atacat din spate și au început să mă lovească cu pumnii în față, la coaste și în coloana vertebrală.

Pentru că nu reușeau să mă neutralizeze, m-au doborât la pământ, m-au târât într-un colț al magazinului și s-au așezat toți pe mine. Doi au încercat să mă stranguleze, în timp ce al treilea mă sufoca. Aș putea descrie mai departe, dar prefer să mă opresc ...! Din fericire, și încă nu înțeleg cum, am ieșit în viață din toate astea, dar nu nevătămat”, a scris bărbatul pe Facebook.

 

Matteo Salvini și-a exprimat solidaritatea 

 

Massimo Castella s-a întâlnit și cu vicepremierul Matteo Salvini, care și-a exprimat solidaritatea într-un video postat pe rețelele de socializare.

„Acest om a fost atacat de trei romi în timp ce lucra. Are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. Nu e normal. Siguranța oamenilor este o necesitate”, a spus atunci Salvini.

Citește și Italia. Român, apel DISPERAT la poliție: "Ajutor, m-a bătut soacra!"

„Trei romi, care au atacat, în plină zi, fără frică, în magazinul meu, în piața centrală a orașului, la 50 de metri de sediul Poliției municipale, la 200 de metri de Primărie, la mai puțin de 400 metri de Comandamentul Carabinieri, la câțiva pași de baruri, restaurante, bănci, la 10 metri de stațiile de autobuz ...În cele din urmă, jaful a avut succes din punctul lor de vedere. Indivizi (pentru că nu le-aș numi persoane) care nu respectă și nu se tem de legile italiene, nici de autorități și care de prea multe ori nu ajung să fie pedepsiți.

Bestii, pentru care viața altora nu are nicio valoare, prin urmare, ucid fără scrupule.

Cazul meu este unul din zecile de episoade similare și chiar mai serioase, care se petrec în fiecare zi în Italia. În cele mai multe cazuri, nu sunt semnalate, deoarece suntem distrași de altceva.

Citește și Italia. Un tânăr român, tâlhărit şi bătut cu bestialitate la metrou de doi bărbaţi

Tocmai pentru acest motiv am vrut să mărturisesc aici, pentru că ceea ce mi s-a întâmplat mie vi s-ar putea întâmpla și vouă, sau unei persoane dragi, sau unei cunoștințe”, a mai scris Castella pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel