Italia, mobilizare: Român ucis. Nu se poate stabili identitatea românului. Poate familia îl caută

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția italiană face apel la locuitori pentru furnizarea de detalii care ar putea duce la identificarea unui șofer care a lovit mortal un român și a fugit de la locul accidentului. El ar fi avut asupra lui o serie de hârtii scrise în limba română, ceea ce îi face pe anchetatori să creadă că ese vorba despre un cetățean român. 

"Facem apel la populație să apeleze autoritățile dacă au detalii despre un Iveco Stralis alb  si o mașină de culoare închisă, care au trecut în jurul orei  5-5.30 de la Pontina spre Latina", spune Massimiliano Corradini, comandantul detașamentului de poliție de trafic din Aprilia - să furnizeze informațiile necesare dacă le dețin. Cele două mașini s-ar fi lovit iar una din ele a intrat în biciclistul român care circula regulamentar. 

Totodată ei fac apel către șoferul care știe că l-a lovit pe românul aflat pe bicicletă, să se prezinte la poliția rutieră din Aprilia pentru a evita o pedeapsă mult mai drastică pentru 'ucidere în urma unui accident rutier' și fugă de la locul accidentului. Cei doi oameni trebuie să se prezinte la orice secție de poliție. 

În momentul de față, identitatea persoanei decedate este încă necunoscută. Tot ce se știe despre el este faptul că este de naționalitate română. 

Îi rugăm pe cei care recunosc bicicleta să ne ajute să-l identificăm pe român. Acesta este un bărbat în vârstă de 50 ani, de constituție slabă, ten alb, înălțime între 1,75 și 1,80". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel