Italia. Moarte fulgerătoare pentru un român: Mergea la întâlnirea care urma să îi schimbe viata

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Gheorghe Poanca, un român în vârstă de 52 de ani, care a trăit ani de zile în Monte San Giovanni Campano, a murit în această dimineață într-un mod fulgerător, chiar în timp ce se îndrepta spre sediul protecției civile din Chiaiamari „Maria Ss.ma del Pianto” pentru a începe o colaborare  ca voluntar.

Românul  nu a mai reușit însă să ajungă la destinație, căci în zona Tre Ponti a suferit un accident de motocicletă. Gheorghe Poancă a fost găsit  fără viață, în afara carosabilului, alături de motocicleta sa. Medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru român, decât să declare decesul. Aceștia nu exclud ca bărbatul să fi fost răpus de o afecțiune medicală, posibil un infarct, însă toate detaliile vor fi stabilite în urma necropsiei.

Bărbatul se deplasa în jurul orei 17:30 spre Chiaiamari când, în mod imprevizibil, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat cu motocicleta imediat în afara carosabilului. Inițial s-a crezut că Gheorghe a fost victima unui accident dar, după investigațiile făcute de polițiști la fața locului și verificările medicilor asupra trupului neînsuflețit, s-a constatat că bărbatul român a decedat din cauze medicale.

 Mai mulți cetățeni care au ajuns pe locul accidentului, îl știau pe Gheorghe Poancă. Pentru ei era Giovanni. „O persoană mereu zâmbitoare, amabilă și care ar fi trebuit să-și înceapă să facă voluntariat cu asociația Chiaiamari. Dar nu a ajuns niciodată la locul de desfășurare“, l-au descris apropiații săi, citează Ciociaria Oggi.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel