Italia. Minoră, de 11 ani, violată de trei români și un italian, pe o alee din parc. Prietenii victimei nu s-au prezentat la proces

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Minoră, de 11 ani, violată de trei români și un italian, pe o alee din parc. Prieteni victimei nu s-au prezentat la proces
Italia. Minoră, de 11 ani, violată de trei români și un italian, pe o alee din parc. Prieteni victimei nu s-au prezentat la proces

Prietenii victimei, care ar fi fost târâtă pe o alee și violată de  trei români și un italian, pe data de 13 mai 2015, nu s-au prezentat în sala de judecată pentru a depune mărturie și judecătorii au emis mandat de aducere.  Prietenii victimei, care au fost martori la eveniment, se vor întoarce în sala de judecată, însoțiți de poliție la sala de judecată, pe 8 noiembrie.

Procesul împotriva a trei români și un italian, prezenți în Aragon cu ocazia sărbătorii Madonna di Fatima, în timpul căreia, potrivit acuzației, au abuzat sexual de o fată de 11 ani, după ce au târât-o pe o străduță, a început pe 22 februarie.

Abuzul sexual s-a produs pe 13 mai 2015, în ziua sărbătorii Maicii Domnului din Fatima, în Aragon. Cei patru bărbați: Bogdan Petru Corcoz, 22 de ani, de origine română și rezident în Aragon; Vasile Lucian Isache, 25 de ani, rezident în Aragon și născut în România; Constantin Cosmin Babiuc Pavel, de 24 de ani, cu domiciliul în România și Riccardo Fonte, 60 de ani, din Caltanissetta sunt acuzați de violență sexuală de grup agravată, scrie  agrigentonotizie.it.

Fata, care  este parte civilă cu mama ei, reprezentate de avocații Daniela Posante și Antonella Arcieri, a confirmat, în sala de judecată, faptele care au făcut obiectul plângerii care a declanșat ancheta.  „M-au ținut cu forța și m-au violat!”, a povestit victima la proces. 

 

Mama: "Prietenii ei nu au ajutat-o și nu au cerut ajutor"

 

Mama a fost primul martor audiat la procesul, aflat în desfășurare în fața judecătorilor primei secții penale, prezidat de Alfonso Malato. "Ieșise cu niște prieteni și a fost ademenită de patru bărbați care au târât-o pe o alee și  au violat-o. Nu ne-a spus imediat ce s-a întâmplat. Am observat că nu se simte confortabil, apoi ne-a spus că a fost ademenită într-o alee și că a fost abuzată. Prietenii ei nu au ajutat-o și nu au cerut ajutor", a povestit mama victimei, în sala de judecată. Femeia, citată de procurorul Elenia Manno, a răspuns la întrebările avocaților inculpaților (comisia de apărare este formată din avocații Salvatore Cusumano, Samantha Borsellino, Marcello Lus și Valentina Burgio) și a confirmat spusele fete în fața instanței.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel