Italia. Jafuri, pe bandă rulantă, comise de un român. Prins în timpul acţiunii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
furturi_italia_roman
furturi_italia_roman

Monede de colecție, ceasuri, bijuterii, precum și un cleşte, mai multe șurubelnițe și alte unelte folosite pentru spargerea rapidă a lacătelor. Toate acesta au fost descoperite de agenții biroului general de prevenire și salvare publică a Poliției Arezzo în locuinţa unui român de 41 de ani.

 

 

Ieri, în jurul orei 4 dimineața, bărbatul a fost prins lângă via Trento Trieste din Arezzo. La vederea polițiștilor, a încercat să se ascundă, aruncând o geantă peste un gard. Gestul a fost observat de agenții de poliţie, care l-au oprit pe bărbat. În geanta recuperată au găsit mai multe obiecte furate cu câteva minute mai devreme dintr-un garaj, situat prin via Beato Angelico. Monede de colecție și o medalie gravată cu numele unei doamne decedate, a cărei identitate a fost decisivă în stabilirea locației exacte a garajului jefuit.

"În urma unei investigații, poliţiştii au reușit să contacteze nepotul persoanei decedate şi să localizeze garajul, care a fost spart. La domiciliul bărbatului, o casă situată în apropierea zonei în care a fost reţinut, a fost  găsită o cantitate mare de bunuri furate, cum ar fi monede de colecție, ceasuri, bijuterii, un ferăstrău, șurubelnițe și numeroase obiecte folosite pentru forţarea lacătelor", a transmis poliţia. Bărbatul este acuzat de furt agravat și a fost reţinut la secţia de poliție. Cel mai probabil va fi plasat în arest la domiciliu, transmite arezzonotizie.it.

Obiectele găsite în geantă, la momentul reținerii, au fost returnate proprietarului legitim, în timp ce cele pentru ele confiscate urmează să fie identificaţi proprietarii legitimi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel