Italia. Iubitul Sabrinei, găsit nevinovat de crimă. Simona, sora ei: „La naiba de lege italiană. A omorât-o și a ars-o“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Alessandro Beccalli a fost achitat de acuzația de omor prin imprudență. Bărbatul era singurul inculpat în cazul morții Sabrinei Beccalli, femeia din Crema, care a murit pe 15 august 2020. Pasini a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru distrugerea unui cadavru, dar poate fi eliberat chiar de mâine.

Alessandro Pasini nu a ucis-o pe Sabrina Beccalli. Aceasta este concluzia judecătorilor italieni. Singurul inculpat a fost achitat în primă instanță de acuzația de omor, în timp ce a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru distrugere de cadavru, incendiere care a pus în pericol siguranța publică și prăbușirea unei clădiri. Judecătorul pentru investigații preliminare a dispus eliberarea bărbatului, care va putea părăsi închisoarea Monza în această după-amiază.

Sentința, total neașteptată de către procuratură, a făcut să explodeze furia familiei Beccalli. "A naibii lege italiană. A ucis-o și a ars-o. Șase ani a primit pentru că a omorât o femeie", a strigat sora Sabrinei, Simona, care a adăugat apoi: "Acum el este victima, rușine să vă fie". Sora Sabrinei a făcut apoi aluzie la faptul că, pentru că a recunoscut că a ars trupul femeii, Pasini ar fi fost cumva "aplaudat" și, prin urmare, grațiat. Simona a promis apoi că va lupta "până la capăt", fără să renunțe, pentru că "știa ce face", potrivit FanPage.it.

 

Simona, sora Sabrinei: „La naiba de lege italiană. A omorât-o și a ars-o“

 

Mulțumiți sunt avocații apărării care au confirmat întotdeauna o singură versiune: Sabrina Beccalli a murit din cauza unei supradoze de droguri amestecate cu alcool. În noaptea în care a murit, 15 august 2020, Pasini a declarat că a auzit un zgomot puternic venind dinspre capătul coridorului apartamentului fostului partener al inculpatului, unde se întâlniseră pentru a consuma droguri, dar, nefiind în stare să se ridice, probabil din cauza efectelor drogurilor, s-a culcat din nou. Când s-a trezit dimineața, a găsit trupul neînsuflețit al femeii. Acest lucru a dus la decizia de a distruge cadavrul și de a încerca să demoleze casa fostei sale partenere, care era plecată din oraș în acel moment.

Italia. Iubitul Sabrinei, găsit nevinovat și eliberat din închisoare

 

Parchetul îl considera vinovat de omor voluntar, incendiu cu pericol pentru siguranța publică, distrugere de cadavru și prăbușirea unei clădiriși cerea o pedeapsă de 28 de ani de închisoare pentru Alessandro Pasini, singurul suspect și  inculpat în cazul morții Sabrinei Beccalli, femeia de 39 de ani care a dispărut în noaptea de august 2020 la Crema, după o noapte petrecută chiar cu bărbatul. Cadavrul ei nu a fost găsit niciodată, cu excepția unor reziduuri - care au fost confirmate ulterior de testul ADN - în portbagajul mașinii sale, incendiată de Pasini, după cum el însuși a recunoscut, respingând acuzația de crimă.

Cererea procurorului a fost transmisă judecătoarei pentru audierea preliminară, Elisa Mombelli, la finalul rechizitoriului. Acuzatul, care este deținut în închisoarea Monza de la arestarea sa.

Pasini, în vârstă de 46 de ani, a susținut întotdeauna că și-a petrecut noaptea cu Sabrina consumând droguri, aparent heroină, adăugând că prietena lui a murit din cauza unei supradoze. În panică, acesta ar fi pus cadavrul în mașina sa și ar fi condus în zona rurală din Cremasca pentru a-i da foc.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel