Italia. Fost Carabinier, băgat în închisoare de o prostituată româncă, în urma unui „schimb“

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat

Un fost carabinier a primit doi ani de închisoare după ce a fost recunoscut de o prostituată româncă. Italianul i-a pretins femeii să întrețină relații sexuale în schimbul protecției sale.

Sex gratuit în schimbul protecției. Asta pretindea un fost soldat Carabinier italian de la prostituatele pe care ar fi trebuit să le alunge de pe străzile din Rimini. Evenimentele datează din anul 2013 când bărbatul era încă militar al armei la Rimini. Ulterior acesta a părăsit sistemul  militarizat, potrivit leggo.it.

Bărbatul și-a aflat recent pedeapsa pentru faptele sale: a fost condamnat la doi ani de închisoare. Deși militarul a negat întotdeauna acuzațiile, procurorii au concluzionat că bărbatul se face vinovat de faptele care i se imputează. Cea care a contribuit decisiv la condamnarea sa este o prostituată româncă, care a confirmat că a fost de acord să întrețină relații sexuale cu militarul italian, contra protecției pe care acesta i-o oferea.

Însă nu la fel de bine i-a mers „târgul“ cu alte două prostiuate de origine bulgară, care de altfel l-au și denunțat pe bărbat pentru că le-a pretins servicii sexuale pentru a le lăsa în pace să își practice în continuare „meseria“. Acestea au spus că, după ce bărbatul se prezentase împreună cu un alt coleg penru un control de rutină al documentelor, el s-a întprs a doua zi, îmbrăcat civil, cerând servicii sexuale gratuite în schimbul „protecției”, mai spun cei de la la leggo.it.

Totuși, militarul se baza pe „experiențele“ anterioare. O prsotituată româncă îi căzuse în plasă și acceptase schimbul, povestind în fața instanței că această legătura se desfășura de câteva săptămâni. Românca l-a recunoscut pe soldat, care a ajuns anchetat pentru luare de mită și foloase necuvenite, primind astfel condamnarea la închisoare, în primă instanță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel