ITALIA. Femeie ucisă în bătaie. Primul suspect

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
foto: marsicalive.it
foto: marsicalive.it

Violeta Blindescu, o româncă ce trăia în Italia, a fost găsită moartă în locuinţa sa, poliţiştii bănuind că a fost bătută violent.

O femeie româncă în vârstă de 46 de ani a fost găsită moartă într-o casă situată în comuna Carsoli, provincia L'Aquila, regiunea Abruzzo, Italia. Violeta Blindescu, căci aşa se numea femeia, a fost găsită într-o casă în stare de degradare, apartamentul fiind plin de mizerie. 

Alarma a fost dată de concubinul ei, de asemenea de origine română,  care a chemat imediat ambulanța și carabinierii. El a fost oprit pentru a fi audiat și apoi a fost eliberat în așteptarea rezultatelor cercetării.

Pe bărbatul de 44 de ani au fost fi găsite, de asemenea, semne evidente de violență și bătăi, starea lui fizică fiind foarte rea. El prezenta, de asemenea, semne de malnutriție.

Românca locuia în via Carlo Scarcella, o stradă care duce spre centrul istoric al localității Carsoli. Iubitul victimei a fost eliberat, asta după ce procurorul Maurizio Maria Cerrato a decis, în urma unui lung interogatoriu, că nu există dovezi momentan pentru a-l reține, cel puțin nu înainte de a fi efectuată autopsia cadavrului care va avea loc cel mai probabil a doua zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel