Italia. Elena a fost UCISĂ cu sânge rece pentru că a refuzat un joc erotic. Criminalul româncei a mărturisit tot

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Elena Raluca Șerban, românca de 32 de ani ucisă cu sălbăticie în Italia, și-a găsit sfârșitul pentru că a refuzat să participe la un joc erotic. Criminalul tinerei le-a povestit tot anchetatorilor.  

Elena Raluca Şerban, românca de 32 de ani omorâtă într-un apartament din Aosta, şi-a găsit sfârşitul pentru că nu a acceptat să participe la un joc erotic. Gabriel Falloni, un italian de 35 de ani, arestat pentru uciderea româncei, a mărturisit ieri dimineață crima și le-a povestit anchetatorilor cum s-a petrecut totul.

Gabriel Falloni a mărturisit ieri dimineaţă uciderea Elenei Raluca Şerban

 

Miercuri dimineaţă, asistat de avocaţii săi, Gabriel Falloni a fost audiat în închisoare de procurorii Paolo Fortuna, Luca Ceccanti și Manlio Ambrosi. Italianul şi-a mărturisit crima şi a dat detalii despre circumstanţele în care s-a produs atacul.

Potrivit declaraţiilor sale, Falloni și-a dat întâlnire cu Elena după ce i-a găsit numărul de telefon pe un site de escorte.

El a mărturisit anchetatorilor că a ucis-o pe româncă după o altercație. După ce tânăra a refuzat un joc erotic, Falloni a încercat să o convingă cu forța. El a povestit că și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, dar a slăbit strânsoarea când a observat că ea luase deja un cuțit pentru a se apăra. În confuzia momentului, bărbatul a reușit să-i smulgă cuțitul din mână, apoi a înjunghiat-o în gât.

Elena s-a stins din viață în doar câteva minute.

Elena a fost găsită moartă, pe 17 aprilie, într-un apartament închiriat în Aosta 

 

Tânăra de 32 de ani a fost găsită moartă în 17 aprilie, în apartamentul pe care îl închiriase de puţin timp pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta.

Fata a fost descoperită pe jumătate dezbrăcată, fără suflare într-o baltă de sânge.

Falloni fusese filmat de camerele de supraveghere în după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 aprilie, când a intrat în clădirea unde locuia românca. După 37 de minute, bărbatul a părăsit condominiul.

După ce a pus într-o pungă, cearșafurile pătate de sânge și cuțitul - pe care ulterior l-a aruncat în gunoiul de lângă casa lui -, precum și telefoanele mobile ale victimei, bărbatul a fugit.

Când a fost prins de poliție, Gabriel Falloni avea cu el între 1.500 și 2.000 de euro în numerar, bani pe care a recunoscut că îi furase din casa româncei, relatează 

Elena Raluca Șerban, originară din Galați, se mutase cu chirie în apartamentul din Aosta în urmă cu 3 săptămâni și practica prostituția, potrivit publicației valledaostaglocal.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel